GM 6.5td Vanit

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Bomber#1, 27.12.2006.

  1. J.Käkriäinen

    J.Käkriäinen 1st gear

    Edessä tekee tiukkaa.
     
  2. Gerball

    Gerball Gearhead

    Uuskoppasen 97 > Vanin sivulasivisiirit ylimääräisenä, savun väristä pleksiä tjsp..
    Asentamattomat = teipissä vielä suojanauha päällä.
    H: 45 eur.
     
  3. Hemiva

    Hemiva 3rd gear

    Eilinen päivä meni nopiasti naama mustana vanin kanssa hallilla touhuillessa. Tuli tehtyä siihen viis vuotta mielessä ollut takarunko muutos. Tappiin madallettunahan tän joustovarahan on ollut luokkaa pari senttiä ja pohjaan lyöntikumi on maannut liki akselissa kiinni jo paikoillaan ollessa :oops:

    Muutoksella tuli lisää joustovaraa taakse luokkaa 5cm. On muuten melko pal mukavempi ajaa kun edellisellä kahden sentin joustolla.... :cool: :cool:

    Kuvia rojektista http://fcf.kuvat.fi/kuvat/projektit+09- ... ko+muutos/

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]




    Tulipahan tehtyä... Samalla vaivalla kun nosturilla oli, niin tuli vaihdettua kaikkiin paikkoihin öljyt....
    Kas kun lootan pohja vaan rupesi hiukan tihuttelemaan uudesta tiivisteestä huolimatta :( No tarvii antaa vielä hiukan sillekin lisää hellyyttä....
     
  4. Oola

    Oola 1st gear

    Mistähän löytyisi uudempi koppaaseen starcraft muovihelma malliin helman osia ja puskureita. On etu- takapuskuri niin säpäleinä ettei niistä enää ilman hirmu työtä hyvää saa. Haku ei antanut tulosta..
     
  5. Panze

    Panze 3rd gear

    Tuolla on ollu→ http://www.jarimaki.fi/
     
  6. Bomber#1

    Bomber#1 Double Gearhead

    Löytyykö muuten mistään korjauspaloja takarungon väliin(vararenkaan yläpuolella kulkeva tukirauta, lehtijousien kannakekorvia etc?
     
  7. Oola

    Oola 1st gear

    Pienen etsinnän jälkeen löytyi ja varsin kohtuu hintaiset verrattuna noihin orkkis starcraft hintoihin. Kerrotaan lisää kun on palikat saapuneet mitä laatu on.
     
  8. Rockapina

    Rockapina 1st gear

    SWT:stä kyselin ja sieltä löytyy, ite tosin tein by self ! Jompaa kumpaa tais löytyä vain alkuperäisenä ja toinen tarvikkeena. Oli täysin hapettuneet kun rupesin riipukkeita vaihtamaan. Riipukkeet meni ajossa poikki ! Onneks ei ollu kärry perässä.
     
  9. Bomber#1

    Bomber#1 Double Gearhead

    SWT??
     
  10. cam78

    cam78 3rd gear

    SouthWest Trade Oy. :D
     
  11. Bomber#1

    Bomber#1 Double Gearhead

  12. illli

    illli 2nd gear

    osia 72-06 chevyvaneista 0400-785822 illi
     
  13. juy40

    juy40 Gearhead


    Löytyykö vm.2000 vaniin ilmaputsarin koteloa ja kuskin turvavyötä???
     
  14. illli

    illli 2nd gear

    Katson kun pääsen tallille, otti tuo isäinpäivän juhlinta koville ja tulivat pienemmät tytöt kipeäksi... yritän huomenna tarkistaa asian. illi Juu ei löydy.....sorry kun kesti.... :oops:
     
  15. J.Dilen

    J.Dilen 1st gear

    Onko kellään mitään käsitystä ,minkä kokoisia vanteita saa express vanin alle sopimaan.Lähinnä kiinnostaa ,että sopiiko 9x18 kokoinen vanne ja et olisi näissä ko. Vanteissa 10.
     
  16. illli

    illli 2nd gear

    Mulla on 20x9 ja et10, kumit 295/40/20taka ja 255/50/20 etu, auto on -04, samat pyörän kaaret ym tilat on kun vanhemmissakin vaik etu loksut on erilaiset. Vanne sopii vaikka 26" mutta kumin koko ratkaiseekin enemmän....Vert. rengaslaskurilla kokoja mun kumeihin niin tiedät mitkä 18" mahtuu. Ainakin 265/60/18kumit ja et 10 vant, oli tossa toisessa -04 autossa kun mulle tuli....
     
  17. Bomber#1

    Bomber#1 Double Gearhead

    Löytyykö idän viisailta ideoita mikä vania kiusaa kun sammuilee aina silloin tällöin ajossa/jarrutuksissa?
    Siirtopumppu oli menny mykäks, vaihdettiin uusi mutta sama tilanne jatkuu. Välillä menee useampi päivä ilman mitään ja välillä sammuu useamman kerran ajonaikana. Lähtee kyllä ihan ok sit käyntiin. Ruiskutuspumppu vaihdettiin 65000km sitten.
     
  18. Panze

    Panze 3rd gear

    Pmd..
     
  19. J.Käkriäinen

    J.Käkriäinen 1st gear

    Kun hommaat Palthazarilta uuden yksikön niin hommaa jatkosarja ja iso siili kanssa. Hyvä paikka siilille (koko paketille) löytyy paisarin vierestä, siinä se saa ajoviimaa ja on hyvin käsillä. Pultit vain tuulitunnelin lävitse niin hyvä tulee.
     
  20. rengaw

    rengaw 1st gear

    Paljonkos vanissa on kokonais vesitilavuus? Jäi nesteiden pakkaskestävyys hieman heikoks vaihdon jäljiltä...
     

Kerro tästä muillekin!