GM 7.5" 10-bolt 26 splines-perästä mittoja

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja Slas, 8.7.2002.

  1. Slas

    Slas Gearhead

    Olisikos jollain otsikossa mainittu perä siinä määrin käsillä että voisi mitata tasauspyörästön pikkurattaat irroitettuna niiden kehikon sisämitan. Siis vetoakselien suunnassa oleva pituusmitta. Jos luulette voivanne auttaa mutta ette saa selvityksestäni selvää mistä halusinkaan mitan niin voin vaikka piirtää kuvan. :smile:
     
  2. Slas

    Slas Gearhead

    Ja vastaus ~67mm
     
  3. Eyetech

    Eyetech Gearhead

    Ihan vaan mielenkiinnosta, mihin moista mittaa tarvitsit?
     
  4. Slas

    Slas Gearhead

    Granadan 7.5" perän sisukset ovat hyvin lähellä ja monilta mitoiltaan samat kuin GM:n 7.5" perässä. Tarkoitus on sovittaa GM:n perään tarkoitettu PowerTrax No-Slip locker Granadan tasauspyörästön paikalle. Granadaan on aika rajoitetusti lukkoperiä noin suoraan. Vertailevia kuvia carriereista ja muutakin on tarkoitus keräillä tänne: http://www.damage.fi/slas/diff/
     

Kerro tästä muillekin!