GM 71-76 korin puslat

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja paja1, 10.5.2012.

  1. paja1

    paja1 Double Gearhead

    koitin etsiä netin syövereistä korin ja rungon välisiä puslia niin ei ainakaan suoraan löydy näihin sopivaa kittiä. onko tietoa mistä löytäisi tai mistä mallista olisi käypänen keskenään?
     
  2. 383

    383 Gearhead

    mikä auto ????
     
  3. idiot

    idiot Gearhead

    itse tein jääkiekoista (-76 caprice)
    ei toki istu kuten mätsinknumpers, mut toimii!

    (ensimmäisiä herneitä odotellessa) :poff:
     
  4. paja1

    paja1 Double Gearhead

    niin joo unohtui laittaa toi jotta fullsize koppaan. eli -73 capriceen noita kaipailen.
     
  5. Temutin

    Temutin 1st gear

    65-70 näyttäs saavan energyltä mutta tohon 73 ei ollu suoraan.. itte tilasin ton uudemman capricen puslat delta 88 kun ovat kutakuinkin samalla rungolla...
    http://www.energysuspension.com/assets/ ... atalog.pdf

    oisko mahdollista että uudemmat tai vanhemmat menis pienellä modauksella?? muistaakseni satasen setti oli toi puslasarja mutta siinä ei tuu mitään pultteja taikka holkkeja mukana..
     
  6. Qjet

    Qjet 1st gear

  7. paja1

    paja1 Double Gearhead

    ei näyttäs olevan tuollakaan kun koittaa vuosimallilla hakea.
     
  8. paja1

    paja1 Double Gearhead

    eikö kukaan oo vaihtanu noita tämän vuosimallin autoihin?? energy suspensionille pistin kyselyä ja sain ei oota vastaukseksi eivätkä tienneet mistä muista autoista vois edes käydä. saahan noi nyt jostain sovellettua,mutta jäis turha jossittelu pois jos jollain olis faktaa heittää.
     
  9. JJ

    JJ Gearhead

  10. Karck

    Karck 3rd gear

    Katoppa, jollaa muullakin sama ongelma täällä.
     
  11. paja1

    paja1 Double Gearhead

    joo ei saa. olis luullut et tuolta energyltä ois saanu tietoa mistä kalikoista satsin olis saanu kasaan.mut ei. sävellyshommiks menee,taas :mad:
     
  12. Karck

    Karck 3rd gear

    Mullon semmone kutina et noi vanhemma vuosimallin puslat menee. Ainaki jos uskoo tällästä listaa jonka löysin http://www.metrommp.com/body_styles.htm

    Ja sitte jos ei löydy sillä ni saman body eri automealli mukaa vaa tutkii. Jonku noista Energy Suspensionin paketeista taidan itte tilata.
     
  13. aric-z

    aric-z Gearhead

  14. paja1

    paja1 Double Gearhead

    noi näyttäs kuvan perusteella ihan samanlaisilta kuin tossa isokoppasessakin :odroll:
     
  15. Karck

    Karck 3rd gear

    Juu hyvältä näyttäs ja pitäs kanssa saada mukana just noi jäähyttime puslat. Energy suspensioni vastas tänää ettei valmisteta eikä tuu pitkää aikaa listoille GM A-bodyy seitkytluvulta. :(

    Ainut mikä tos Aric-Z setissä mua harmittaa et nuo on kumia. Ne kuivuu taas samanlailla ku vanhat. Eihän ne ny heti kuivu mutta silti ottasin varmaa polyuretaanista tehyt.

    Tommosen tilaan. Tostakun kattoo ohjeen ni on ihan samat paikat ku ittellä. http://www.energysuspensionparts.com/pr ... d=3%2E4170
     

Kerro tästä muillekin!