GM 8.5" 10-pulttisen välityksen säätöä.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja MikkoV, 26.6.2016.

  1. MikkoV

    MikkoV Gearhead

    Hieman apuja kaivattais välityksen vaihtoon...

    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]

    Miltä näyttää? On ollut aiemmin tuollaisenaan paikallaan, ja ei auton muu melutaso huomioiden häiritsevästi ääntänyt, mutta paljonko vaikuttaa kestoon jos ei kosketus ole keskellä.

    Pinionia varmaan sais hiukan tuoda taaksepäin, mutta paljollako lähtisi koittamaan ennenkuin pinionin laaakerin uusii...?

    Backlash oli 0.13-0.15mm luokkaa, suurentamalla taitaisi tuota saada myös hieman keskemmälle? Mutta onko taas huono idea, kun autossa yli 800hp ja käyttö "repivää", eli tuota edestakasita iskua tulee välitykselle ja paljon.

    Onko tuohon jotain kaavaa, paljonko pinionin edestakainen liike vaikuttaa taas lautapyörän paikkaan sivusuunnassa että backlash pysyy paikallaan?
     
    Muokattu: 26.6.2016

Kerro tästä muillekin!