Gm alkuperäisosia jenkkilästä?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja Anonymous, 14.12.2004.

  1. Anonymous

    Anonymous Guest

    elikkäs hajosi puhaltimen säädin (92"buick roadmaster)ja metron kautta tilattiin 2kk sitten eikä mitään oo kuulunu,tarvikeosana ei saa ja racers place ei pysty toimittaan ku tammikuussa ja mulla ois uusinta rekisteröintikatsastus 4.1 jotenka ootteko tilannu jenkkilöistä alkuperäisosia ja mikä ois hyvä ja luotettava pulju?mötikkä on noin nyrkin kokoinen ja metrolla hinta n:200e notta ei siellä varmaa kauhean kallis ja kun pakko ois saada suht koht äkkiä nii auttakee...näitä on varmaan kysytty ennenkin mutta en ny tähään hätään löytäny vanhaa topiccia...
     
  2. paukkujupu

    paukkujupu 1st gear

    taas tää kirjautuminen riskaa.. tuo olin minä!
     
  3. Anonymous

    Anonymous Guest

  4. impala1968

    impala1968 Gearhead

    Siis määää..... :oops:
     
  5. paukkujupu

    paukkujupu 1st gear

    enpä löytäny sieltä tota osaa mut tämmösen löysin ku www.GM-auto-parts.com, onko kellää kokemuksia?
     
  6. Ford F350

    Ford F350 1st gear

    Ota yhteyttä vaikka www.usaosa.fi nimisees puljuun niillä on kavereita jenkeissä. Tavaraa tulee noin kerran viikossa lentorahtina.
     
  7. paukkujupu

    paukkujupu 1st gear

    laitoin 15 päivä tilauksen sinne gm autopartsiin ja usps:n jäljitysnumeron mukaan se oli lähteny seatlen postista 16 päivä ja 17 jättäny ameriikanihmemaan taakseen...elikkäs hyvältä näyttää ainaki vielä.
    ilmottelen sit lopputuloksesta jos ja kun osa tulee...
     
  8. paukkujupu

    paukkujupu 1st gear

    noniin, eilen soittivat turun tullista että osa on suomessa ja tänään sain sen jyväskylästä..hintaa sille tuli 90 ekua +tulli3.5%ja alvi elikkäs yhteesä n.120e ..toimitus oli mielestäni nopea kun oli tuo joulukin välissä.
    suosittelen!
     
  9. Harri

    Harri 1st gear

    Tuntuu että jenkkilästä tulee osat huomattavasti nopeemmin kuin esim Suomen sisällä, nopein toimitus tähän mennessä oli tilaus maanantaina ja rojut kotiportilla muistaakseni torstaina ellei jo keskiviikko iltana...tosin rahti maksoi saman kuin osat mutta kuitenkin halvemmaks jäi kuin Aro-yhtymältä :lol:
     

Kerro tästä muillekin!