gm askien öljytikut

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja MK1, 18.4.2016.

  1. MK1

    MK1 Gearhead

    Nii,mahtaako sopia ristiin esim.th 350,th400,th200r4,th700r4,pg ?tai siis sopii varmaan mutta pitääkö paikkansa vaan onko eri pituisia? Maalaisjärki ajattelee kun kerran ovat oikealla puolen konetta ja kiinnitys tulee kopassa samaan paikkaan,kuka tietää?
     
  2. 383

    383 Gearhead

  3. MK1

    MK1 Gearhead

    Katos vaan,on se hyvä että joku hoksaa käyttää ihan paikallisen vauhtiputkan sivuja,tänks
     
  4. mietmi-3

    mietmi-3 Double Gearhead

    Ja sitten vielä eri autojen variaatiot........... Vanin mittatikunputki on pidempi kuin henkilömallien......
     
    Karpov tykkää tästä.
  5. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Olishan toi vanin tikku aika näppärä henkilömallissa, vois kattoo öölinpinnan ilman koneplootun avaamista kun "vetää" sen maskin ulkopuolelle. Mutta joo onhan ne senverran eri paikassa lootissakin että kaikki ei sovi ristiin ja vielä chevy ja bop lootissa yläkiinnike on eri paikassa.
     

Kerro tästä muillekin!