Gm farmarin takalasin listan valmistus?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja Camino'79, 5.8.2017.

  1. mietmi-3

    mietmi-3 Double Gearhead

    Hienoa että joku yrittää kerrankin auttaa harrastaja kavereita osalla mitä ei välttämättä saa ku jostain ulukomaalta. Luulen etten oo ainoa joka ei tilaa jokaista osaa jostain helekatin ebay/alibaba nettikaupasta. Hienoa että Camino 79:ltä löytyy yhteistyö haluja.
    Ittellä uupuu sivuikkunoitten listan kiinnikkeitä ja niitäkään ei löydy enää mistään. Uusin kattoverhoilun Buikkiin ja naps naps ne muovilipareet rikki. Ei löydy enää edes Nippelitepon varastoista.
    Sori hieman sivuraiteille lipeäminen mutta nostan peukkua yhteistyölle millä pelastetaan veronkiertofarkkuja.
     
    Muokattu: 7.8.2017
    rane58 ja Camino'79 tykkäävät tästä.
  2. jarikoi

    jarikoi 2nd gear

    Mullon jotain geeämmäläisen ulkopuolen ikkunalistankiinnikkeitä pussillinen jemmassa mutta sä varmaan tarkoitit sisäpuolen listoille...
     
  3. mietmi-3

    mietmi-3 Double Gearhead

    Joo niitä lasin yläpuolen leveän sisälistan klipsuja tarttis.
     
  4. 6PPC

    6PPC Double Gearhead

    itsellä kävi kans tuuri ja löysin varaosanumerohaulla alkuperäispaketissa olevan takalasin tiivisteen ebaysta
     
    Camino'79 tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!