GM Full size / Cadillac jouset

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Jarrut ja jousitus.', aloittaja Concarne, 20.10.2022.

  1. Concarne

    Concarne 3rd gear

    -68 Devilleen on saatavana normaaleja jousia ja heavy duty -malleja sekä ainakin taakse progressiivisia jousia. Omassa on sen verran löysät vieterit, että tuntuvat pohjaavan vähän turhan helposti eli pelkkä vastaaviin uusiminenkin mahdollisesti toisi parannusta mutta nuo jämäkämmätkin tavallaan houkuttelisi. En kuitenkaan haluaisi liikaa luopua Cadillacin pehmeästä ajofiiliksestä. Onko jollain kokemusta tai näkemystä kuinka paljon nuo normaaleista poikkeavat muuttavat ajotuntumaa?

    Sinänsä mielenkiintoista on, että ruotsalaisen Lesjöforsin jouset maksavat jenkeistä ostettuna vähemmän kuin Ruotsista. Eli kannattaa viedä Amerikkaan, maksaa tullit ja rahdit sekä sieltä kelkkoa Suomeen ja maksaa taas tullit ja rahdit ennemmin kuin ostaisi tuosta salmen takaa naapurista. Ainakin paketeissa näyttää lukevan made in Sweden joten ei pitäisi olla kiinalaista mikä selittäisi asiaa.
     
  2. Concarne

    Concarne 3rd gear

    Laitoin sitten nuo Lesjöforsin vakiojouset joka kulmaan. Onneksi en ottanut heavy duty jousia, nämäkin ovat selvästi kovemmat kuin kuoleentuneet orkkisjouset. Keula nousi ehkä aavistuksen enemmän kuin olisin halunnut mutta sen kanssa pystyy elämään. Taakse tulee vielä kuitenkin ilmaiskarit ja halutessa voi perää vähän korottamalla kompensoida keulan lievää korkeutta. Ei tuo miltään offroad autolta vielä näytä.
     
    Sphoo ja leivonharri tykkäävät tästä.
  3. juko7

    juko7 Double Gearhead

    Omassa asento asettui juuri oikeaksi muutaman viikon kuluessa vaihdosta ja jäi siihen, ensin perä oli pystyssä kuin 1970-luvulla ikään
     

Kerro tästä muillekin!