GM-laturin kytkentä

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja Degenerated, 5.9.2002.

 1. Degenerated

  Degenerated Gearhead

  Joku muistaa varmaan ulkoa. On tollanen sisäisellä säätimellä oleva Delcon laturi. Nyt kun on varsinainen latausvirta ja ne kaksi liitintä, joihin toiseen ilmeisesti jatkuva virta ja toiseen merkkivalolta tuleva piuha. Tuo on kytkentä on Pontiacista eilen valokynällä katsottu.
  1. Oisko toi toinenkin tultava oikeasti virtalukon kautta?
  2.Minnes tökätään merkkivalopiuha kun minulla ei ole merkkivaloa vaan ampeerimittari?
   
 2. mjo33400

  mjo33400 Gearhead

  Kyllä se voi siinä rinnalla olla (2). Herätevirta on hyvä tulla lukon kautta (1).

  <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: mjo33400 2002-09-05 19:21 ]</font>
   
 3. Degenerated

  Degenerated Gearhead

  Juu. Näkyy lataavan vaikkei merkkivalo olekaan kytkettynä. Jatkuvassa se herätevirta näkyy olevan GM:ssä alunperin. Kyllä sitä on heti Mopar-mies ihmeissään kun ostaa yhden GM-osan. :grin:
   
 4. mg

  mg Gearhead

  kyllähän sitä mopar-mies voipi/saa ostaa muutaman lisää, mutta kuhan ei kokonaan hairahdu gm puolelle. heh. <IMG SRC="/keskustelu/images/smiles/icon_wink.gif">
   

Kerro tästä muillekin!