GM:n laturit

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja mopo-ukko, 14.3.2013.

  1. mopo-ukko

    mopo-ukko Gearhead

    Löytyy noita latureita Delcolta ainakin 10Si,12Si ja 17Si mitkä on päällepäin saman näköisiä,tehoissa lienee eroja,mutta onko sisuskalut keskenään yhteensopivia,päälle päin melkein ainoa ero on että toisissa on pitkät hiilet ja toisissa lyhyemmät ja sitten on joissakin vastus+maadoitusjohtoja eri tavoin asennettuna.Mites roottori,käämi diodisilta,jännitteensäädin,onko ne keskenään vaihdettavissa.Laakerit noissa taitaa olla samat.Tyhmiä kysymyksiä,mutta toivottavasti joku jaksaa valistaa täyttä ymmärrystä vailla olevaa.
     
  2. artz

    artz Gearhead

    Huomaa että tehoissa on sitten eroja mallien välillä mutta voi olla myös saman mallinen eri tehoisena. Esim. tuo 12 on 78 ja 94 Amp versioina, kymppiä 63 ja 40. Jälkimmäinen 24V. Seitsemästätoista ei käryä
     

Kerro tästä muillekin!