GM:n rattiputkeen hiluja

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Ohjauslaitteet', aloittaja KaapoLöllö, 11.8.2011.

  1. KaapoLöllö

    KaapoLöllö 1st gear

    Pakko ensi alustaa:

    Juhla oli suruksi muuttuva ikuisuusprojektin kanssa, kauheella riemulla tanssin rattiputken kanssa pitkin pihamaata kun se oli ensimmäinen kalikka minkä sain valmiiksi projektissa, niin ei riittänyt riemua pitkäksi aikaa..

    Avain muljahteli virtalukosta vaikka oli virrat päällä eikä rattilukko mennyt päälle vaikka miten remusi. Virtalukonhan saa kyllä mistä kaupasta vaan, mutta mistä saan sen jousen joka ponnauttaa rattilukon päälle?

    Nippelimiehen valikoimasta en mokomaista jousta havainnut, jos joku auttaa voisi olisin ikuisasti kiitollinen ja ehkä pääsisin tanssittamaan rattiputkea ensi viikolla uudestaan! :rotfl: :poff:
     
  2. KaapoLöllö

    KaapoLöllö 1st gear

    Ja lisätään vielä, jos joku muu tarvitsee opastusta rattiputken purkamiseen ja ymmärtää jotain englannin ihanasta kielestä, niin tässä on uskomattoman hyvä ohjeistus --> http://www.diyfiero.com/dropspot/Jazzma ... ebuild.pdf

    Ja se miun tarvitsema jousi on sivulla 34 (dokumentin itsensä kertomista sivuista, paska selaimeen avaava pdf dokkari ei kerro sivuja)

    Edit: Ja vähän nöröilemällä se jousi on nyt tässä

    [​IMG]

    Ja jos ei näy niin tästä näkyy.
     
  3. JAMANT

    JAMANT Double Gearhead

  4. KaapoLöllö

    KaapoLöllö 1st gear

    Kiitokset tästä, mie etsin kaikki maholliset ja mahottomat jenkkikaupatkii mitä löyty ja kaikista vaa ei oota tyrkättiin! Ei tullu mieleenkään et apu vois olla näinkin lähellä 8)

    Ens viikolla sen rattiputken kanssa tanssitaan taas :rotfl:
     

Kerro tästä muillekin!