GM:n squarebodyt 1973-1987 (1991)

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja 1purehell, 23.11.2019.

 1. Bomber#1

  Bomber#1 Gearhead

  Ääni Tradepartsille, sieltä on ainakin tähän "Catiska" projektiin hyvin löytynyt tarvittavia osia ja tiivisteitä.
   
  Kustom STW tykkää tästä.
 2. Heipparallaa!
  Pyöriikö kenelläkään joutavaa takavetoisen runkoa? Täällä olisi tarvetta ja sitten ehkä tarjolla nelivetoisen lyhyt runko, etuperä, etulehdet, loota+jakoloota, kardaanit...
   
  Gary Grand, Anza ja Kustom STW tykkäävät tästä.
 3. Kustom STW

  Kustom STW Gearhead

  Kts. YV.
   
  Gary Grand tykkää tästä.
 4. impala-63

  impala-63 Gearhead

  Olisi tarkoitus tehdä uusi lavan pohja puusta metallin sijaan josko se ottaisi vähän pakoääniä vastaan pehmeämmin ja ehkä myös helpompi tehdä.

  Miten paksusta materiaalista ne reuna lipareet on mitkä on ruuvataan pohjaan kiinni? Ne reunalistat mitkä peittää puun ja lavan saumat. Pitää hitsata sellaiset lavaan ja pyöräkoteloihin.

  Ihan varma en vielä ole pohjan materiaalista tuleeko puulevystä, lankusta vai komposiittilankusta. Tiikki tai levy ja feikkitiikki päälle myös kiinnostaa.
   

Kerro tästä muillekin!