GM:n tuulilasinpyyhkijät

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja RokkiMikko, 24.11.2002.

 1. RokkiMikko

  RokkiMikko 1st gear

  Moro moro.. Tarttis saada capriceen leima, mutta pyyhkimen moottorista uupuu vielä sähköt. Korjausoppaassa oli kyllä selkeitä kaavioita mutta ne oli moottoreille joissa oli 5 napaa. Itellä on 6. Mulle riittää vaan semmonen viritys millä saan leiman papereihin. Kytkimenä on kojelautamalli, muistaakseni off, on, lo, hi ja wash. Kiitoksia hyvät herrat!!
   
 2. Deltapete

  Deltapete 1st gear

  Omassani oli samanlaisia ongelmia;toimi, ei toiminut ,jäi päälle. .Katsatuksessa sai aina pelätä...Vaihdatin uuden, ei ollut kallis ja toimii!- Ainut vika on, että tihkukytkimellä sulat menevät aivan alas,eivätkä jää lasin reunalle "odottamaan".Voisikohan säätää?
   
 3. Lettu

  Lettu Gearhead

  mullaki vähän häikkää caprisen pyykimissä. satunnaisesti toimii OK, mutta joskus jää vaan veivaan.. katsastuksessa toiminu aina.
  luulis että ton aiheuttaa joku pikkujuttu ettei ny uutta tartte sentään ostaa?? empä oo alkanu vaan tota tutkiin ku tuntuu olevan muutaki häsmäkkää birssissä
   
 4. kane

  kane 1st gear

  Aikoinaan Capricessa (83 malli, katkaisin kojelaudassa)oli sama vika mulla että jäi pyyhkimään. Ostin South West Tradesta toisen pyyhkijämoottorin tihkukortteineen ja homma alko pelaan.
  Ei siinä aiemmassa kortissa näkynyt päällepäin vikaa...tunnistettavat komponentit vaihdoin uusiin muttei auttanut.
  Toimiessaan oikein, tihkuasennossa pyyhkijät jäävät "odottamaan" lasin alareunaan näkyville, ei alas "lepopaikkaan".

  Nykyisessä 86 capricessa on ihan sama moottori/tihkusysteemi konehuoneessa.

  Onhan mulla se edellinen osina jossain varaston nurkassa...nimim, hamsteri kun on...

  <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: ChevySTW 6.2d 2002-11-25 08:06 ]</font>
   
 5. RokkiMikko

  RokkiMikko 1st gear

  Miten toi 6 napanen eroaa 5 napasesta moottorista? Eikös siinä 5 napasessa kolme napaa oo ite wiperilla ja 2 washerille? Entäs tossa 6 napasessa se yks ylimääränen? Pelaakohan toi laite jos vedän piuhat vaan nille wiperien navoille ja väsään erillisen pissapojan. En oikeen luota tohon yhdistettyyn..
   
 6. kane

  kane 1st gear

  Nyt tarvii käydä kurkkaamassa kun en muista,
  ainakin ne kaksi piuhaa jotka ohjaa alip. pissapoikaa olen kytkenyt suoraan Bilteman säiliön moottoriin (taisin riisua kelan pois ettei ala "runksuttaan" kun käyttää pissapoikaa) ja hyvin pelaa.

  Sitten tuli yksi erillinen (vihreä?) piuha ja sitten moottorille...(niitä en muista ,tarvii tarkistaa)
   
 7. RokkiMikko

  RokkiMikko 1st gear

  No jos viittit kattoo niin oon kiitollinen!!
   
 8. kane

  kane 1st gear

  Vihreä erillinen (kait tihku), 2 napanen vierestä irti (ohjaa kelaa => alip. pissapoikaa)12 ja maa=> suoraan tarvike pissapojan moottorille.

  Muut moottorin piuhat; ylimmäinen ruskea, kesk valkoinen ja alimmainen musta.
  Ruskean ja valkoisen välissä diodi(??)

  Nämä siis pikaisesti aamuhämärissä katsottuna

  Onko sulla piuhat olemassa konehuoneessa??

  <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: ChevySTW 6.2d 2002-11-27 12:10 ]</font>
   
 9. RokkiMikko

  RokkiMikko 1st gear

  Joo, piuhat on, mutta en oo varma että toimiiko kaikki. Mutta kiitos noista, kunhan koeviikko loppuu, niin täytyy lähtee laittaan capriceen piuhaa.. Tarvike kusipoikakin on, joten eiköhän leima keväällä heltiä..
   
 10. Anonymous

  Anonymous Guest

  Onko vika piuhoissa, jos tihku päällä sulat painuvat alas.(Väärin kytketty?)
   

Kerro tästä muillekin!