Gm originaali soittimet

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Lisälaitteet ja -varusteet', aloittaja 3964, 7.5.2019.

  1. 3964

    3964 3rd gear

    Ongelmia musisointi vehkeessä delco bose 1990.

    Talvella alkoi kuulua rutinaa kaiutin kerrallaan.

    Ajattelin kaiuttimien hajonneen vanhuuttaan ja laitoin uudet pioneerit reikiinsä ja mitä v...ua sama rutina jatkuu.

    Onko kukaan törmännyt tämmöiseen ongelmaan mistä etsiä vikaa,tahtoisin säilyttää alkuperäisen soittimen koska auto on muuten niin rämpimätön.
     
  2. Marko Nykänen

    Marko Nykänen Double Gearhead

    Kuulostaa kosketushäiriöltä jossain päin soitinta. Joko juotoksissa tai liittimissä. Napakat iskut kojelautaan saattaa paljastaa oireen, tai sitten ei.

    Ei oo GM:läinen mutta puoliskon bemarissa kuului ajoittain rutinaa, useimmiten kuskin puoleisesta etukajarista. Satunnaisesti ja harvakseltaan. Otin soittimen auki ja putsasin yhden piirikortin kosketuspinnat, kun oli "vain" liittimellä kiinni varsinaisessa piirikortissa. Rutinat lakkasivat samantien. Toki kävin samalla kertaa juotoksetkin läpi, mutta ei niissä näkynyt mitään. Liitinpinnassa näkyi paljaalla silmälläkin valkeaa hapettumaa.
     
  3. AnHie65

    AnHie65 2nd gear

    Kuiva potikka volume -säädössä? ... paitsi tuo kaiutin -kerrallaan ei viittaa siihen.
     
  4. Jussi289

    Jussi289 Double Gearhead

    Voi tulla hikinen taival. Aloita purkamalla kaikki elektroniikka pöydälle ja juota jokaikinen juotos uusiksi. Voi auttaa tai sit ei.
     
  5. 3964

    3964 3rd gear

    Onkos tuolle jotain tehtävissä vai ainoastaan uusi tilalle.
     
  6. Marko Nykänen

    Marko Nykänen Double Gearhead

    Riippuu potikasta. Jos on sen verran jossain kohti aukkoa, että saa suihkutettua puhdistavaa elektroniikkasprayta niin voi korjaantua sillä. Ainakin hetkellisesti. Mutta jos on kovinkin suljettu rakenne niin uusi tilalle.

    Toki jos on pelle peloton niin potikan voi kyllä purkaa osiinkin, mutta takaisin kasaan saaminen on taas niin ja näin.
     

Kerro tästä muillekin!