GM Summer Meet, Mikkeli 9.-10.6.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja ata, 8.6.2018.

  1. ata

    ata Gearhead

    GM-Cruisers ry viettää Mikkelissä nyt tulevana viikonloppuna 20-vuotisjuhlia. Vuonan 1998 useampi GM-USA-aiheinen kerho yhdistyi nykyiseksi GM-Cruisersiksi, joka jatkaa GM:n amerikkalaismerkkien merkkikerhona toimintaansa elinvoimaisena vielä hamaan tulevaisuuteenkin.

    Ohjelmassa on mm. Poker Run ajelu lauantaina ja sunnuntaina näyttelymäinen kokoontuminen jossa tapahtuman palkintojen jako ym. Tapahtuma on suunnattu pääasiassa kerhon jäsenille, mutta paikan päälläkin voi kyllä liittyä kerhoon! Ruokailun varausaika on mennyt kyllä jo umpeen ja majoitusvaraukset, mutta päiväkävijöitä kyllä voi tulla mukaan silti lisääkin tai jos varaa itse majoituksen. Ainakin nyt tulevana viikonloppuna Mikkelin seudulla siis näkynee GM-jenkkiautoja ehkä normaalia enemmän.

    http://www.gm-cruisers.fi/gm-summer-meet-2018-ohjelma/
     
  2. ata

    ata Gearhead

    atobee tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!