GM wagon tankki pois, kuinka

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja viijari, 6.4.2019.

 1. viijari

  viijari Gearhead

  Kingswood -70, kuinka tankin saa helpoiten pois? Tankkihan on pystyssä vasemman takalokasuojan sisällä. Tuleekohan suoraan alaspäin vai saako jotenkin väännettyä pois. Ku ei oo nosturia, niin täytyyko nostaa koko auton perä melkein metrin ylös ennenkin saa pois. Peltihommia tiedossa.
   
 2. Inlinee

  Inlinee Gearhead

  Vista Cruiserissa ainakin, missä tankki on samalla paikalla, on seuraavanlainen hommeli.

  Persettä pukeille, vasen pyörä ja iskari irti, ja antaa akselin siltä puolen "valua" niin alas kun menee, että saahaan lisätilaa.
  Sitten strapit irti, poikittais ja pitkittäis, ja ehkä pari kolautusta kuminuijalla tankkiin, tai ihan tehtaan ohjeesta voi varovasti vääntää helmaa vääntöraudalla ulospäin. Sit sen pitäis tippua sieltä jostain välistä. Hämärä muistikuva, oisko sitä pitäny vähän työntää pyöränkaarta kohdenki, eli etiepäin..

  No mutta eiköhän sen näillä saa Kingswoodistakin pois.
   
 3. viijari

  viijari Gearhead

  Kiitos tiedosta. Samalla periaatteella se pitäs tulla sieltä alas. Lähdin vähän korjaan kylkeä ja kyllähän se Joe on siellä ison veden tuolla puolen saanut paljon aikaan. Vissiin pieni kuhmu tullut joskus ja sitten porattu paljon reikiä ja koitettu vedellä kylkeä ulospäin. Pirun kuhmurainen on pinta ja täynnä reikiä, jotka on pakkellilla laitettu umpeen. 1-2 senttiä tuntui olevan paikka paikoin kittiä.
  Kysymys kylkipellin uusimisestä. Ajattelin uusia tankin täytön alareunaan asti, mielipiteitä onko oikea kohta? Vetelemistä ajattelin ja voi olla vanhoja jännityksiä, mutta muokkaan jäljelle jäävät kohdat ennen uuden pellin hitsaamista.

  Tän aamupäivän purkanut.

  https://aijaa.com/KaMKDH
   
 4. viijari

  viijari Gearhead

  Tankki tippui suoraan alaspäin kun auton perä pää oli tarpeeksi korkealla. Uskaltaako tankin hiekkapuhaltaa, esim jos laittaa vaikka vettä täyteen?
   
 5. maverick999

  maverick999 Gearhead

  On niitä tietääkseni puhalleltu. Vettä täynnä tai hyvin pestynä ja tuuletettuna.
   
 6. 1purehell

  1purehell Double Gearhead

  Ihan mahdottoman isoa remppaa ei vanhaan tankkiin kannata tehdä, kun uusi maksoi 112 taalaa Rockautossa. Tilasin 1965:een uuden. Se on yläreunasta hiukan erilainen kuin alkuperäinen 65:sen tankki, mutta ei väliä, kun mun pitää modata sitä kuitenkin.
   
 7. -JJH-

  -JJH- Gearhead

  Välikysymys - paljonko maksoit rahdeista? Kattelin GSään uutta tankkia, kun täyttöputken juuren tienoilla lienee neulanpää-reikä. Innostuin, kun Rockautossa oli uusi tankki just ton 120€, mutta ostoskorissa pamahtikin rahdiksi 370€...

  -JJ-
   
 8. Inlinee

  Inlinee Gearhead

  Ite ostin uuen tankin niin että etin Spectren varaosanumeron tankille, löin sen ebayhin, ja kas kummaa, sellasen sai sieltä huimalla 35€ rahdilla global shipping programin kautta. Kannattaa kokeilla. Tuli ehjänä perillekkin.
   
  -JJH- ja 1purehell tykkäävät tästä.
 9. 1purehell

  1purehell Double Gearhead

  Tuli kontissa muiden romujen mukana. En käyttänyt Falconttia. :D
   

Kerro tästä muillekin!