GMC 2500 -95

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja old's, 4.3.2003.

  1. old's

    old's 1st gear

    Ostin lätäkön yli uitetun Gempsun ja puhaltimen "kohteen valinta" ei toimi vaan hönkää koko aika tuulilasia päin, ei toimi enää alipaineella tässä vuosimallissa joten olen pihalla, purin jo kojetaulun, potentiometrit on kaiketi kunnossa kun mittailtiin säätönupit eilen, missä vika, säätimien takana olleet piirilevyt on paikallisen elektroniikka-asentajan luona tutkittavana, toivottavasti vika löytyy piirilevystä. ilmastointikaan ei lähde päälle vaikka kompuran kytkin on kunnossa. sulakkeet on ok. Onko jollain kokemusta? Metroautosta ei ole paljoa apua...
     
  2. kane

    kane 1st gear

    Ilmastointikompuran magneettikytkimen voi testata ottamalla kuivaimen kyljestä paineanturin liitimen irti ja hyppylangalla oikosuljet sen kun autossa virrat päällä ja ilmastointi päällä. Pitäisi naksahtaa siimapyörä asetelmassa veto päälle eli alkaisi kompura tekemään töitä...muutenhan se pyörii vapaana kun ei ilmastointi päällä.
    Ainakin vanhemmissa näin toimii, luulisin että uudemmissakin?!
     

Kerro tästä muillekin!