GMC pick-up -88 4.3 efi..käykö letukan kasi suoraan

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja pepechevy, 9.9.2004.

  1. pepechevy

    pepechevy 1st gear

    elikkä passaako manuaalilootaan suoraan chevyn kasi? autossa siis kiinni 4.3 V6..ja saako katalysaattorin heittää menemään?vai oliko se -87 vuosmallista eteenpäin pakollinen.

    ja sitten vielä sähkö juttu: vilkut ei toimi ja kun painaa jarrua niin syttyy kaikki vilkut palamaan..onko kokemuksia kellään viasta? epäilen maadotus vikaa tai relettä
     
  2. No käy luultavasti, sillä 4.3L v6 on viipale 350:sestä pikkulohkosta.
    Suurin ongelma lienee kampiakselin silmälaakerilla varustetun koneen /kammen löytyminen. Suuressa osassa kun sitä silmälaakerin kuoppaa ei ole , kun sitä automaatin kanssa ei tarvitse.. No sen silmälaakerin kolon voi myös koneistuttaa..
     
  3. pepechevy

    pepechevy 1st gear

    joo kone on jo missä on silimälaakeri...mutta ois tarvinnu faktaa..

    mutta kiitos vastauksesta kuitenki!
     

  4. http://www.jagsthatrun.com/Pages/Chevro ... 0_V-8.html

    http://www.jagsthatrun.com/Pages/S10_V8_2WD_5Speed.html

    No onkos tuossa lisää faktaa? Käsittääkseni kiinnityskaavio on erilainen vain pikku 60 asteen V6-koneissa, kuten 2.8L yms. perheessä. Pikkulohkopohjaisissa V6:sissa taas jako on normaali Letukan jako?

    Sitten seuraava ongelma voi tulla "liian väännön" muodossa. Mm 3gen F-bodya ei saanut manuaalina kuin 305-koneen kanssa. 350:sen vääntö oli kuulemma "liikaa" ko. 5v manuaalille. Sama käyttöiän lyheneminen voi olla Astrossakin edessä ? Siis jos laatikko on samaa perua?
     
  5. pepechevy

    pepechevy 1st gear

    joo faktaa löyty...mulla on tuossa 4-vaihteinen lodju
     
  6. hansa

    hansa 1st gear

    laatikkoon kone menee suoraan. moottorin kumityynyt satta olla erilaiset tai sitten moottorin kyljessä olevat korvat (pultattavat) . Jos EFI-malli niin anturit on samoja mut tarvis tietsikkaan vaihtaa sen kiinnilaitetavan koneen lastutai koko tietsikka ottaa siitä mistä kone on tulossa
     
  7. pepechevy

    pepechevy 1st gear

    joo lähinnä tuota lootaan passaamis hommaa mietiskelin...muut muutokset voi tehä ite
     

Kerro tästä muillekin!