GMC safarin bensa pumppu?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja olds79, 6.10.2009.

  1. olds79

    olds79 3rd gear

    Tietääkö kukaan pitäiskö tankissa olevan pumpun surista koko ajan kun virta on päällä vai surahtaa hetken? safari rupes tökkimään käyntiin lähön kans ja sahauttaa arvelin että pumpussa ois vika. Kattelin jo haulla astroihin liittyviä keskusteluja mutta ei selvinny pitäiskö pumpun pumpata koko ajan kun on virta päällä vai vasta kun on käynnissä.
     
  2. SPORT TRUCK

    SPORT TRUCK Double Gearhead

    Kuuluu surista muutaman sekunnin kun käännät virrat päälle ja sammua sitten, tällä nostetaan esipaine järjestelmään ja nopeutetaan käyntiin lähtöä.
    B-pumpun rele antaa tällöin virtaa pumpulle ECM-boxin ohjaamana...jos rele on rikki, niin tämä toiminto ei toimi.

    Moottori käynnistyy tästä syystä huonommin, koska pumpun ö-painekatkasijalle täytyy tulla ensin riittävä ö-paine että se käynnistää bensapumpun ->> pitempi sahaus, ei haittaa muuten käytössä.
     
  3. olds79

    olds79 3rd gear

    pumppu tuntuu sitten toimivan oikein. enää ei vaan lähteny käyntiin pitemmälläkään sahauksella. pitää ruveta tutkimaan oisko sitten sytytys puolella vika. vaikka kesällä on sytkäpuolikin uusittu. vai missä lie vika :mad:
     

Kerro tästä muillekin!