GMC savana/chevrolet express

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Morkkis, 17.6.2020.

 1. Morkkis

  Morkkis 1st gear

  Moro. Onkos kellään kokemuksia 2003-2005 gmc savana/chevrolet expressistä? Itellä iski vähän autokuume ja tommosta mielis käyttöautoks. Miten kestävä mahtaa toi 5.3 moottori olla, kilometrejä noilla vuosilla on suurinpiirtein 300 000. Auto olis varmaan myös neliveto, onko tuossa jotain luistonestosysteemeitä vai onko nelivetojärjestelmä enemmänkin "mainoskikka" vai tekeekö sillä oikeesti jotain? Mihinkään maastoon ei tietty oo tarkotus mennä vaan mahdollisesti varautua tiellä isompaan lumeen (jos sitä ees tulee). Ei oo aiemmin noista kokemusta joten siksi kyselen (tyhmiä)..
   
  isalmela tykkää tästä.
 2. Mitään henkilökohtaista kokemusta ei ole, mutta naapuri ajoi joskus vastaavalla. Hyvin näytti toimivan, kun oli aina ajossa. Vaikutti siis toimivan kuin jenkki yleensäkin.
   
 3. isalmela

  isalmela Gearhead

  Niukasti tuntuu keskustelua syntyvän. Onko sulla joku tietty yksilö jo tähtäimessä? Laitapa nettiauton linkki tuonne Nettiautosta bongattua topikkiin, sitä tuntuu tosi moni seuraavan. Siihen vaan saatesanat: mitä tämmöisestä kannattaisi tarkistaa tms.
   
 4. J.J.

  J.J. Gearhead

  Kyllä sillä koneella ajaa maailman tappiin jos vaan on ajallaan huollettu.
   
  isalmela tykkää tästä.
 5. impala1968

  impala1968 Gearhead

  2004 expressilla ajeltu jonkun aikaa, 3500;nen, on aika tiukka tuo alusta kaupungissa mutta moottoritiellä jo enemmänkin jämäkkä. Hyvä laite mun ajoon, vetää kärriä mukavasti (6.0) ja 8 hengen penkit niin mahtuu ryhmääkin mukaan.
  Jos nelikko on samaa perua kuin astroissa niin ei ehkä ole kaikkein paras kestäyydeltään.
   

Kerro tästä muillekin!