GMC Sierra 6.5td Käynnistys vaikeuksia!!!

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja juuv8, 25.7.2014.

  1. juuv8

    juuv8 1st gear

    Elikkä elikkä pari kertaa tehnyt niin, että kun yrittää startata niin hörähtää mutta ei käynnisty, ekalla kerralla otin akunkengät irti vähäks aikaa ja sitte käynnisty, mut toisella kertaa ei auttanut. Räplasin isoja sulakkeita ja sitte lähti, minkä mahtaa olla vika, oliko kaikki "korjaus" vain sattumaa vain onko sulakkeisssa huono kosketus, vikojen välissä oli aikaa muutama kuukausi! Kiitos viisaammille etukäteen vastauksista!!
     
  2. Timmo

    Timmo 1st gear

    Mulla teki samaa. Uusin akkujen navat ja putsasin maadoituksen kiinnitykset. Voltit tippui startissa niin alas huonon maadoituksen myötä, että polttoainejärjestelmän ohjaus meni tilulii.
     

Kerro tästä muillekin!