Gmt400 C1500 parkki ongelma

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja Somppi, 12.7.2020.

 1. Somppi

  Somppi 1st gear

  Parkki/vilkku polttimo puuttui sisemmistä ja otin vain hyllystä oranssin polttimon kun sattu löytyä ja pukkasin paikalleen.
  Se polttimo olikin vain yksi napainen ja osui parkki ja vilkku napojen väliin siten että yhdisti molempiin en sitä heti huomannut ja laitoin sitten vilkun päälle ja kaikki valot alkoi välkkymään eikä parkit enää palanu muuten kun noissa hellan umpioissa se pieni lasikanta.
  Nyt mikään alemman umpion jenkkiparkeista ei yhdistä yhteen eli onko tuola joku valo ohjain mikä kärähti vai missähän voisi olla vika? Vilkut toimii normaalisti.
   

Kerro tästä muillekin!