Gospel Cruisers - rekisteröityäkö yhdistykseksi?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja ValiantMan, 22.2.2009.

  1. ValiantMan

    ValiantMan Gearhead

    Täällä notkuvat Gospel Cruisers -jäsenet voisivat ottaa kantaa http://www.gospelcruisers.com/board/index.php foorumillamme, lähdetäänkö omaakivaapienelläporukallakerhosteluamme muuttamaan vakavammaksi harrasteautoyhdistykseksi.

    Jos joku haluaa muuten kommentoida kerhon rekisteröitymiskysymystä tai antaa neuvoja kokemuksen syvällä rintaäänellä, sen voi hyvin tehdä tähän topikkiin.

    YV:llä voi ottaa yhteyttä, jos on kiinnostunut GC-toiminnasta ja haluaa lisätietoja. Toki voi kysyä avoimestikin. 8)

    Muu terveisten lähettäminen, ahdistuksen purkaminen ja taunuksen osien myynti vain omissa topikeissaan, ki-toosh!
     
  2. voittol

    voittol 2nd gear

    No suomi on yhdistysten luvattu maa, onko mieltä mennä hyvin toimivaa pikkukerhoa muuttamaan poliittisen taiston ja kuppikuntien ja jatkuvien puheenjohtaja ja sihteeri vaalien areenaksi?
     
  3. impala67

    impala67 Double Gearhead

    yleisellä tasolla; miettikää tarkkaan. rekisteröitymisestä seuraa liuta typerääkin typerämpiä kirjanpitovelvollisuuksia ja omaisuuden hukkaamispakotetta, siis jo siitä että painattaa pari tarraa ja hupparia ja kerholaiset toisiltaan niitä ostavat. voitoista nimittäin verottaja haluaa periä veroa.

    jos pitää epävirallista klubia, voi edelleen painattaa niitä huppareita ja tarroja, jopa myydä niitä toisilleen- ja tilin voi perustaa johon pistää pari heppua tilin käyttäjiksi. kun summat on pieniä ei pitäisi tulla hankaluuksia.

    mutta koska riitoja saadaan aikaan mistä tahansa -varsinkin uskonasioista- pistäisin kaiken jollekin paperille jonka puuhaavat perustajakerholaiset kaikki allekirjoittaa... pöytäkirjoja kokouksia ja kirjanpitoa saa silti pitää vaikkei olisikaan rekisteröity yhdistys. että pystyy sitäkin puolta toteuttamaan jos se erityisesti kiehtoo.

    pitäkää hauskaa ja varokaa virallisuutta.
     
  4. Rässi66

    Rässi66 3rd gear

    /\ Asiapuhetta, monta netti- ja muuta yhteisöä saatu virallisuudella&politikoinnilla pilalle.
     
  5. Joh.3:16

    Joh.3:16 Gearhead

    Rekisteröidytään vaan.Tuskimpa muuttaa aktiviteetissa mitään,tai jos muuttaa niin sitten toivoisin että positiiviseen suntaan.Projekti buickin valmistumiseen tuskin mitään vaikutusta kyseisellä asialla,mutta asian kannalla ollaan,siis buickin valmistumisen,vai miten se nyt meni??? :poff:
     
  6. apukuski

    apukuski Gearhead

    JOs rekiteröityä aiotte niin kannattaa pitää heti alusta hyvää huolta kirjanpidosta niin ei tule myöhemmin ongelmia.. :odroll:
     
  7. Putte

    Putte 1st gear

    Joskus rekisteröimisestä saattaa olla jopa ihan konkreettistakin hyötyä. Esimerkiksi Järvenpäässä aikanaan rekisteröimme talliyhteisön yhdistykseksi. Silloinen kunnallinen sähkölaitos vaati lähes 10.000 markan takuurahaa sähköjen kytkemisestä vanhaan teollisuuskiinteistöön. Kun oli kylään rekisteröity yhdistys, niin kaupunki takasi yhdistyksen sähkölaitokselle, eikä aloittelevan talliporukan tarvinnut sitoa isoa rahaa söhkölaitoksen takuisiin.
     
  8. Täytys varmaan olla muutama yliaktiivinen jäsen, joilla olis aikaa ja intoa panna homma pyörimään.
     
  9. Savis

    Savis Gearhead

    Jos innokkaita löytyy niin rohkeasti vaan esiin.
    Mielestäni tulee turhaa paperityötä. En vastusta, mutta en ole käytettävissä rekisteröidyssä yhdistyksessä. Muuten olen mukana. Ihan muutama ei kylläkään riitä.
     
  10. talonmiehen vapaapäivä

    talonmiehen vapaapäivä Double Gearhead

    Ilman muuta kannattaa perustaa, varsinkin kun tää on ilmeisesti nimestä päätellen jotenkin uskonnollinen. Uskonnollisilla yhdistyksillä on kaikenlaisia pikku etuja verrattuna tavallisiin maallisiin yhdistyksiin. Joskus kaverin kanssa mietittiin perustamista vaikkei uskovaisia ollakaan kun olis saanu vapautuksia mm. bussin dieselverosta
     
  11. Jiihaa

    Jiihaa 1st gear

    Virallisuus ja velvoitteet - kaksi asiaa josta tulee näppylöitä :)
     
  12. yks toine mikko

    yks toine mikko Double Gearhead

    öö... bussista ei tarvi muutenkaan maksaa diesel-veroa.
     
  13. human62

    human62 1st gear

    Oliko ehtona kuitenkin jonkinlainen raittius-lupaus?


    "joskus selvinpäinkin"
     
  14. talonmiehen vapaapäivä

    talonmiehen vapaapäivä Double Gearhead

    Niin joo se "bussi" oli rekisteröity matkailuautoksi ja siinä oli aika kovat dieselverot ajettuja kilometrejä kohden. Muistaakseni ajoneuvon tyypillä ei ollu väliä.
     
  15. yks toine mikko

    yks toine mikko Double Gearhead

    aivan.. laittaa harkitsemaan.
     
  16. 4d slammer

    4d slammer Gearhead

    Asiaan vähän liittyen: joskus takavuosina toimi semmonen kun Cruisi`n for christ association,jos en ihan väärin muista. Liekkö toimii edelleen? Osaiskohan ne neuvoa -se oli muistaakseni ihan rekisteröity yhdistys.
     
  17. ValiantMan

    ValiantMan Gearhead

    Ei taida olla CCA enää kuvioissa mukana - pariinkymmeneen vuoteen? Joku ex-CCA-lainen voisi kommentoida. Saa ottaa myös yhteyttä yv:nä, vaikkei hommat enää nappaisikaan. :)
     
  18. ValiantMan

    ValiantMan Gearhead

    Alkaa olla ns. malja täynnä näitä mullahien hyökkäyksiä. http://www.gospelcruisers.com/board/ :mad:
    Suomeksi: GC forumin sivusto joutui jälleen fundamentalisti-islamistien tunkeilun kohteeksi.
    Vinkki: Älkää laittako nettisivuillenne esim. tekstiä "gospel of rodding" tai mitään kristinuskoon viittaavaa. Jihad saattaa muuttaa rodisaittinne libanonilaisten taistelijoiden fanisivuksi. :odroll:
    Onneksi on OD!
     
  19. Joh.3:16

    Joh.3:16 Gearhead

    Katohan,poijjaat on aktiivisia.Pitäisiköhän tehdä vastahyökkäys??? :poff: :poff:
     
  20. Savis

    Savis Gearhead

    Olisiko apua jos kerhon nimi olisi suomenkielinen, esim Kristillinen Katuauto Kerho. Voisiko hankaloittaa hyökkäyksiä?
     

Kerro tästä muillekin!