Granadan etujouset taunukseen?

Ketju osiossa 'Jarrut ja jousitus.', aloittaja Tapani, 22.3.2002.

 1. Tapani

  Tapani 1st gear

  Tietäskö kukaan sopiiko V6 Granadan etujouset V6 Taunukseen, entäs etuiskarit? Onko jousien sisähalkaisija sama kuin tanarissa? Ainakin etuakselissa on samoja muotoja. On vaan päässy tuhnuksen jousitus hivenen väsymään, kun tuli joskus harrastettua laikkamadallusta ikivanhoihin vietereihin. Kyllähän motonetista saa uusia etujousia taunukseen, mut ne on kumminkin hetkenpäästä yhtä onnettomat.
   
 2. OpaS

  OpaS Gearhead

  Joku kertoi joskus Taunus Clubin foorumilla käyttäneensä Granadan etuiskareita Taunuksessa. Ovat kuulemma pidemmät, oli ilmeisesti muuttanut alakiinnityksen tukivarren alapuolelle +prikkoja väliin, niin ei iskari pohjannut.

  Jousista ei tietoa...
   
 3. Anonymous

  Anonymous Guest

  Granadan iskarit on mitoiltaan samat kuin Taunuksen paitsi paksummat.Kiinnityksiä myöten. Ainakin Kyb:in Monroen ja Bilteeman iskarit.

  Mitä aikoinaan kirjoitin Taunus Clubin foorumiin,niin sama ideahan pelaa orkkis iskareiden kanssa.Keulaa laskiessa jousia lyhentämällä tahtoo vakio iskaritki pohjata herkästi. Tämän estämiseksi olen laittanut
  "prikkoja" iskarin ja alatukivarren väliin.

  Granadan jousista ei ole kokemusta. Mutta aikanaan Motonetista tilattuihin Taunuksen V6-jousiin olen ollut tyytyväinen (Kilenin tekemät).
   

Kerro tästä muillekin!