Granadan etujouset taunukseen?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Jarrut ja jousitus.', aloittaja Tapani, 22.3.2002.

  1. Tapani

    Tapani 1st gear

    Tietäskö kukaan sopiiko V6 Granadan etujouset V6 Taunukseen, entäs etuiskarit? Onko jousien sisähalkaisija sama kuin tanarissa? Ainakin etuakselissa on samoja muotoja. On vaan päässy tuhnuksen jousitus hivenen väsymään, kun tuli joskus harrastettua laikkamadallusta ikivanhoihin vietereihin. Kyllähän motonetista saa uusia etujousia taunukseen, mut ne on kumminkin hetkenpäästä yhtä onnettomat.
     
  2. OpaS

    OpaS Gearhead

    Joku kertoi joskus Taunus Clubin foorumilla käyttäneensä Granadan etuiskareita Taunuksessa. Ovat kuulemma pidemmät, oli ilmeisesti muuttanut alakiinnityksen tukivarren alapuolelle +prikkoja väliin, niin ei iskari pohjannut.

    Jousista ei tietoa...
     
  3. Anonymous

    Anonymous Guest

    Granadan iskarit on mitoiltaan samat kuin Taunuksen paitsi paksummat.Kiinnityksiä myöten. Ainakin Kyb:in Monroen ja Bilteeman iskarit.

    Mitä aikoinaan kirjoitin Taunus Clubin foorumiin,niin sama ideahan pelaa orkkis iskareiden kanssa.Keulaa laskiessa jousia lyhentämällä tahtoo vakio iskaritki pohjata herkästi. Tämän estämiseksi olen laittanut
    "prikkoja" iskarin ja alatukivarren väliin.

    Granadan jousista ei ole kokemusta. Mutta aikanaan Motonetista tilattuihin Taunuksen V6-jousiin olen ollut tyytyväinen (Kilenin tekemät).
     

Kerro tästä muillekin!