Grand Markiisi lämpimäksi

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja nallevaari, 13.1.2014.

 1. nallevaari

  nallevaari 3rd gear

  Eli miten on, onko noissa Californiaan tarkoitetuissa autoissa oleellisesti pienempi lämppärinkenno kuin esim. suomeen tahi muualle kylmiin oloihin viedyissä autoissa?
  Mitkä olisi parhaat konstit saada tuollaisen -78 mallisen, 6.6 l Fordin kehittämät lämmöt kabiiniin, joka on siis ensirekisteröity Californian helteisiin? 8)
   
 2. ls1978

  ls1978 3rd gear

  Kyllä niissä etelävaltioidenkin autoissa ihan kunnonkokoiset kennot löytyy, ainakin tuon ikäisissä, siitä ei ole lämmön tuotto kiinni. Mulla oli edellinen laite 72 Mercury Montego joka oli Kalivieteriin myyty uutena ja 15 vuotta sitten Floridasta kotoisin ollut 69 Mustang. Ja olivat muuten lämpimiä auto kovallakin pakkasella. Eli jos ei lämpöä tule niin tsekkaapa kuntoon olemassa olevat komponentit: kenno, termari, lämmönsäätövivut ja -venttiilit. Jos esim. vivustoa ei juuri ole käytetty kuuma-alueella niin saattaa olla jumissa eikä avaa läppiä täysin auki. Kun kaikki toimii niin kyllä ton malmikasan hukkalämmöllä lämpeää isokin kajuutta
   
 3. impala67

  impala67 Gearhead

  ja todellakin tarkista se kennon kunto, raitisilmasuodattimia ei ameriikan autoissa ole ollut kuin vasta 2000 luvulla... kenno muurautuu ilmavirran sonnasta umpeen jo 15:ssä vuodessa. saa ihan carb cleanerillä puhtaaksi suihkittua jos vain jostain kolosta yllät kennon näkemään.
   

Kerro tästä muillekin!