Grand National Roadster Show '23

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja pelle, 5.2.2023.

 1. pelle

  pelle Gearhead

  Vähän sattumalta tuli mahdollisuus mennä käymää tänään, tai nyt tätä kirjoittaessa eilen, Pomonassa Grand National Roadster showssa.
  Koko päivän siellä sai kävellä, saatoin ehkä jopa onnistumaan kiertää koko näytelyn läpi. Parin kaljan ja yhden sikahintaisen hodarin voimalla jaksaa kävellä aika paljon. Ihan tajuttoman laaja näyttely, voi olla että halli taikka parikin jäi vielä kokonaan käymättä. Jossain vaiheessa päivää sekosin totaalisesti käytyjen näyttelyhallien suhteen..
  Ohessa linkki paikanpäältä kännykkäkameralla räpsityistä kuvista. Laitan kuvat nyt jakoon muidenkin iloksi kun muuten ne vuoden päästä tulee vain deletoitua puhelimen muistista.
  Ei oikeen löydy sanoja kuvaamaan tuota näyttelyä, mutta ehkä noi fotot joita tuli otettua ennenkuin akku loppui puhelimesta antaa pienen vilauksen tuon näyttelyn tarjonnasta.

  https://flic.kr/s/aHBqjAqZeU
   
  Faihess61, Wade-, juhi71 ja 6 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 2. KohtalainenPaja

  KohtalainenPaja 2nd gear

  Kaksi asiaa mitä Suomessa ei oo nähny:) Cosworth Vega ja yleisöllä tuopit kourassa:D
   
 3. Kiitos, paljon kuvia. Meni enemmän aikaa katsella näitä kuin monen autolehden läpi plaraamiseen.

  Harmittaa kun liiankin paljon on "LS" moottorisia tai "täyskumirattailla" varustettuja.
  Onkohan ne hienoja,... kai ne sitten on sitä "suurinta ja halutuinta tyyliä", tätäpäivää.


  ah
   
 4. pelle

  pelle Gearhead

  Itse luulin alkuun et tuo show olisi pääasiallisesti vanhoja rodeja ja customeja tms, mut todella paljon oli tosiaan LS moottoria ja isoja vanteita, itseä ei noi kyl haittaa. Ehkä noissa mun kuvissa myös vähän liikaa korostuu just tuon tyyliset vehkeet.

  Yllätyin kyllä siitä et kuinka laaja kirjo merkkejä ja tyylisuuntia tuolla esillä olleissa harrastevehkeissä oli. Jonkinlaista teemaa noihin esittelyhalleihin oli myös haettu, yks halli oli melkein pelkästään pikuppeja, toinen lowridereitä, kolmannessa rocknrollia ja ruostetta jne jne. Oli niitä perinteisempiä rodejakin tuolla todella paljon.

  Todella monta hienoa autoa jäi kuvaamatta kun populaa pyöri niiden ympärillä niin paljon ettei kuvaa vaan saanut räpsäistyä. Lopulta sit puhelimen akkukin kuukahti kaikesta filmaamisesta.
  Ulkona piha-alueilla oli suuri määrä autoja ympäriinsä ja suurta osaa niistäkään ei vaan enää ehtinyt/jaksanut käydä katsomassa.
  Messulippu oli 28 taalaa, parkki 20 taalaa, mut yksi hodari 26 taalaa oli jo vähän liikaa, pitihän sellainenkin kuitenkin kokeilla. Ihan hyvä maku jäi tuosta ja kaikenkaikkiaan todella positiivinen kokemus .

  Vaikka tuolla porukka tuopit kädessä kävelikin ja olutta margaritoja yms sai vapaasti ostaa, libebändejä soitti eri paikoissa, ei yhtäkään känniörveltäjää näkynyt missään. Samanlaista järjestelyä vois tosiaan kyllä olla täällä Suomessakin.
   

Kerro tästä muillekin!