Haastetta peltihommiin

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja Gerball, 5.7.2016.

  1. Gerball

    Gerball Gearhead

  2. MJF

    MJF Double Gearhead

    Tuommosesta raadosta olis mukava kuulla taustatarinaa, miksi ja missä seisonut yms.
     
  3. teddy99

    teddy99 Gearhead

    Tuo 912 on ollut myynnissä aika kauan, eikä tietenkään ihme. Millähän myyjä perustelee melkein $ 4000 hintaa....? Vaikka onhan toki Porschen hinnat USA:ssakin noussut viimeisten 15 vuoden aikana. Joskus vuosituhannen vaihteessa lueskelin joitain Floridan alueella ilmestyneitä "keltainen pörssi" lehtiä ja jonkunlaisessa ajokunnossa olevia 911:stä oli myynnissä alkaen $ 1000. Projektit oli vielä halvempia. Arvaa tekikö mieli ostaa heti 5-10 kpl??? Mutta kun niiden maahantuonti oli estetty autoveropeikolla.... Kun olivat alle 25v vanhoja autoja.
     
  4. Bluestone

    Bluestone Double Gearhead

    Jospa tuossa on joku just oikeilla koodeilla oleva VIN numero....vähän kuin e-body miehillä; kunhan VIN tagista löytyy oikeita aakkosia niin kannatta tehdä auto (=klooni) vaikka kuinka huonosta aihiosta...emme tiedä kaikkea :)
     
  5. Jorrma

    Jorrma Gearhead

  6. LPV

    LPV 3rd gear

    Ei kai 912-porschessa voi sellaisia numeroita ollakaan, että joku niitstä maksais maltaita...
    911 joku malli voisi ollakin. Tuo alimmainen Samba-bussi on vähän saman näköisesti, kun jollain tuubi videolla oli. Paitsi että se raato oli jossain Alpeilla tms. ajettu uudehkona metikköön ja maannu sitten siellä. hakivat sen helikopterilla ja kaatoivat puita edestä pois...
    Hullujen hommaa! Eikös noihin volsuihin saa kaikki osat uutena? Ottais vaan rungon numeron ja kyltit, niin ei tarvis koko raatoa raijata mukana...
     
  7. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

Kerro tästä muillekin!