haaveena -70 Road runner/satelite/GTX mistä ?

Ketju osiossa 'Mopar B-Bodyt', aloittaja darttimies, 31.12.2019.

 1. darttimies

  darttimies 3rd gear

  Juu pitkästä aikaa jenkki kuumetta, aijemmin ollu 66coronet 4D,70 HT polara nytte uuseman vuoden ilma autoa. aika harvassa täällä kotimaassa juuri tuolla vuosikerralla sekin ainut jota kävin katsomassa hinta oli kyllä eritän huokutava 26k Road runnerista suomen kilvissä paikalle mentäessä auto oli kyllä ihan muute kuin oli puhelimessa anettu ymärtää eikä pääsyt edes koe ajamaan.., no se siitä ei sen enempää, ei kehtaa täällä muiden romuja haukkua jätin sen sitte sinne. onko kellään täällä vaikka hiljasessa myyynisä olevaa ? taikka hyvi linkkejä mitä sitten ulkomaillta melkonen tuo haarukka noiden hintoje suhteen, ei tarvii olla matching number taikka museopeli tulee vaa ihan huvikseen kurvailuun mutta original lookista iso + millähän hinalla vois saa kohtuu hyvän riitäkö esim se 30k mihinkään vai jatketaanko vielä säästämistä


  https://car-from-uk.com/motors/plymouth/200 tuolla näyttis saavan iha ok runneri jopa 25000e
   
  Muokattu: 31.12.2019
  malvasto tykkää tästä.
 2. T5

  T5 Gearhead

  Näyttäisi olevan nuo ilmoitukset suoraan kopioitu jenkkien myyntipalstoilta.
   
 3. K_Sa

  K_Sa 3rd gear

 4. darttimies

  darttimies 3rd gear

 5. fxsts

  fxsts Gearhead

  Se on sitä Mopar-magiaa =;^)
   
  Slant Sickness tykkää tästä.
 6. PeteKoo

  PeteKoo 2nd gear

  kimmok2014 tykkää tästä.
 7. PPRCuda

  PPRCuda Gearhead

  Hyvä GTX tohon rahaan voi olla vaikea löytää, Roadrunner löytyy hyvällä tsägällä ainakin N-koodisena ja Satellite / Belvedere -linjalla 30KE pitäis olla riittävästi.

  Tarkkaile Ruotsin palstoja. Siellä on noita paljon enemmän kuin Suomessa ja kruunun kurssi tällä hetkellä suotuisa.
   
  kimmok2014 tykkää tästä.
 8. Imusihti

  Imusihti 3rd gear

  Blocketissa oli useampi satellite syksyn aikana myytävänä 18 - 25k€ hintaluokassa.
  Eivät toki olleet mitään näyttelyautoja vaan ihan käyttökuntoisia vehkeitä.

  Tuo Blocketin sininen ei ole hinnaltaan riittävän siisti (puskurit, sähköpiuhat, flekti + kehys, silikoni ylävesiletku, kromattu laturi, akun kiinnitys, ariskiristimet vähemmän siististi, lisämittarit, paneleiden istuvuus, takakontti, tiivisteiden kunto).

  Bloketin hiljainen aika loppuu yleensä tammikuun puolivälin jälkeen kun aurinko alkaa jälleen paistaa risukasaankin. Silloin tarjonta ylensä paranee kevättä kohden.

  Syksyllä oli muutama hieno galaxiekin 20k€ hintaluokassa ja paljon mustangeja myytävänä Blocketissa, riippuen ihan siitä minkä ikäistä autoa etsii. Ruotsissakin on hinnat nousseet viimeisen kolmen vuoden aikana mutta ihan siistin näköisiä autoja saa vielä alle 25k€.

  IS
   
 9. Chevette

  Chevette 2nd gear

  Toi -70vm on maaginen vuosi Moparilla,hyviä malleja tullu konsernin B ja E bodyistä.itse kans kauan haaveilin 70 mallisesta Coronetista,sattumien summana sellainen projekti löytyi eikä ole kaduttanut kun tuli ostettua.Myyntiilmoituksia pitää kyllä katsella päivittäin koska kun tulee kiinnostava/sopivan hintainen kohdille pitää toimia,kiinnostuneita on muitakin
   
  kimmok2014 tykkää tästä.
 10. darttimies

  darttimies 3rd gear

  tännehä tulu asialista juttu, tässä nyt lainaan yleisesti tota kaikkea ylläolevaa keskustelua ja omaa ajatusta. on kyllä melkosta magiaa joo tuo kyseinen 70 luku kun hintoja kattoo,no joo hinnat on kyllä tosi pilvissä, enkä nyt tarkota etteikö vois olla kaliimpiakin tai halvempi kaikki tietää sen että ei enää lisää tule ja on harvninaisia mutta lähinnä mietitykää vieläkö hinnat nousee tulevaisuudessa kun nykyisetkin melko kovia kohta kaikki amerikanraudat rupee olemaan normi duunari palkoilla melkein mahotomia ostaa. ajatellen että vaikka 40k hinta on semmoinen että täältä kaakkois-suomesta saa sillä hinalla jo pienen omakotitalon.


  tuossa kun joku mainitsi noista koodeista että N-koodisen Ebaysta kun noita katsoo niin on kyllä ihme hintasia tyylin 35-90USD no tolla välillä siinä on sitte hemillä ja ilamstoittua ja match number rakenettu uudeleen kaikki no toki se maksaa täydelinen entisöintö maksaa varmasti viitä vaille V#ttusti onko tuolla number matchilla kään nyt kummempaa merkitystä

  ajatuksena noista tuo Road Runner on ihan ensimäinen Beep Beep onhan se hieno ja tää maantiekiitäjä tekee siitä kyllä taijan omaisen auton tiputarroineen.

  ajatuksisa oilisi löytää iha orkkis vaikka vähä huono kuntoisempi jotai voi sitten rempata ajojen ohessa, ei väliä onko nunmbers match tai millä varusteilla lähtenyt onko bucket seats vai sohva ja mitä näitä hintaa vaikutavia seikkoja vaikka ois penkitkin vaihtunnet tai jotain kunhan tilalle on sitte tullut ajan henkeen tai muusta plymoitin oma penkki. täälläkin nähny noita että on esimerkiksi BMW penkkit edessä.

  Mieteillä ei ollut tarkotus loukatu ketään.

  Edit:Niin ja tuo joka täällä kotimaassa on myynissä on käyty katsomassa,en nyt kenkään muun vehkeitä käy julkisesti arvostelemaan mutta tulin siihe tulekseen että parempi jättää väliin ja odotaa. onko kukaan muu käyny katsomassa jos vaikka privana sais mielipidettä siitä, sinäällän kaivelee että olisiko kuitenkin pitänyt mutta, nopeat kaupat kun tekee niin saa sittem rauhassa katua.. ja pitkäähän tuo on ollut myynissä eikä näytä menevän vaikka moni näistä on kiinostunut.
   
  Muokattu: 1.1.2020
 11. PPRCuda

  PPRCuda Gearhead

 12. PPRCuda

  PPRCuda Gearhead

 13. darttimies

  darttimies 3rd gear

 14. PPRCuda

  PPRCuda Gearhead

 15. Bukero

  Bukero Gearhead

  :odeek:nuo jakkarat, oikeesti ei ei ei.hän...
   
  juko7 tykkää tästä.
 16. PPRCuda

  PPRCuda Gearhead

 17. 440Mag

  440Mag Gearhead

  1970 Plymouth b body on kanssa ollut aina yks omista lempiautoista. Joskus tuli rakenneltua tollasta kuvas olevaa RM21N0 jossa oli hemit ja manuaalit ja kaikki. Tuli sit nuoruuden huumassa vaihdettua se kuitenkin pois. Nyt on onneks tulossa jenkeistä itselle taas -70 satellite 2d ht josta saa rakennella mieleisensä.[​IMG]
   
  Inlinee, kimmok2014, GBS ja 5 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 18. darttimies

  darttimies 3rd gear

  Tännekin auto tuli nytten 1968 coronet 2D HT:rotfl: nytte vaa kesää ootelessa
   
  Srki, PPRCuda, BBLate ja 1 muu tykkäävät tästä.
 19. malvasto

  malvasto 3rd gear

  Hienoa. Kerro vähän lisää tästä yksilöstä
   
 20. Fuselage

  Fuselage Gearhead

  Rumpujarrut edessä... Turvallista matkaa....
   

Kerro tästä muillekin!