haaveena -70 Road runner/satelite/GTX mistä ?

Ketju osiossa 'Mopar B-Bodyt', aloittaja darttimies, 31.12.2019.

 1. 440Mag

  440Mag Gearhead

  Tossa mun ex-runnerissa oli kanssa jotku tehtaan hinnat-alkaen rummut joka nurkassa. Ne pääs kerran yllättämään ei-niin-positiivisella tavalla ja oli jo katastrooffi lähellä. Ei ollut ihan linjassa kokemuksen ja koneen kanssa...
   
 2. BRAKE DRUM

  BRAKE DRUM Gearhead

  Tuo Hemi RoadRunner lienee kuitenkin keräily/sijoitus auto jonka arvoa ei omistaja/sijoittaja lähde alentamaan laittamalla siihen jotkut disc braket jotka siinä ei alunperin ole olleet.
   
 3. xarper

  xarper Gearhead

  Hyvin toimii noi moparin isot rummut vrt chevyn rumpuihin ainaskin, nyt ymmärrän mitä sevymiehet aina parjaa ettei rummuilla pysähy kun omat kokemukset oli aina päinvastasia tosin vain tosta omasta moopparista.
   
 4. Fuselage

  Fuselage Gearhead

  Joo en sitä tarkoitakkaan, että tollasen niitä ruvettas enää vaihtamaan. Mutta hurjaa että niitä on saanut aikoinaan noihin.
   
 5. BRAKE DRUM

  BRAKE DRUM Gearhead


  Mikäli olen oikein ymmärtänyt niin tälläkin foorumilla jotkut ovat itkeneet Rockauton hinnoista. Että kyllä halvemmille jarruillekin olisi kysyntää näinä päivinäkin.
   
  kimmok2014 tykkää tästä.
 6. Fuselage

  Fuselage Gearhead

  Osien hinnat on ok Rockautossa, mutta se rahti....
  Itse kyllä laitan Nypykkään Brembot yms jarrut. Kerran oli läheltä piti tilanne -73 Dartilla, missä oli hyvät levyt ja palat. Kun 100km/h alueella eräs idiootti tuuppas kolmion takaa eteen Toytolla, onneksi oli leveä risteysalue missä pysty väistää.
   
 7. grantorino

  grantorino Gearhead

  Mikä etu rummuissa vikana on, isot rummut voivat olla paljon tehokkaammat kuin levyjarrut, ainoastaan jäähdytys ongelma voi tulla jossain kilpa-ajossa, jossa paljon jarrutellaan, mutta kuka sitä nyt museoautollaan enää kaahaa.
   
 8. Fuselage

  Fuselage Gearhead

  Ei se auta vaikka itse ois Maanteiden Ritari, kun muut ajaa miten sattuu.
   

Kerro tästä muillekin!