Hääautoa tarvittaisiin

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Custom Car Club Porvoo ry', aloittaja Jussi Peisa, 21.11.2012.

 1. Jussi Peisa

  Jussi Peisa 1st gear

  Tarvittaisiin hääautoa ja kuskia 17.08.2013 Porvoossa. Autoa ei ole vielä valittu, mutta joku kiva jenkkirassi se pitäis olla. Eli perinteiset ajot, ei mitään erikoista. Autoon ei tarvita mitään järkyttäviä nauhoja tai rusetteja :). Tänne saapi laittaa viestiä, jos pesti kiinnostaa kuvan kanssa varustettuna.

  jussi.peisa@gmail.com

  Kiitos!
   
 2. Jussi Peisa

  Jussi Peisa 1st gear

  Ei ilmeisesti siis soveliasta kysellä täältä autoa,kun ei kukaan vastaa. Jos joku vaivautuisi edes sitten kertomaan mistä niitä voisi kysellä.
   
 3. Pertti K

  Pertti K Double Gearhead

  Tulkitsisin vastaamattomuuden ennemminkin niin, että pesti ei kiinnosta. Jos kyseleminen ei olisi soveliasta, niin voi olla varma että vastuksia olisi sivukaupalla...

  Minäkin kyselin Letukkaan osia, eikä siihenkään ole kukaan vastannut. Tuskin se kuitenkaan sopimaton viesti oli.

  Tuollainen ainakin on: http://www.juhlakyyti.com/
   
 4. riviera56

  riviera56 Double Gearhead

  Sait Peisa postia
   

Kerro tästä muillekin!