1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästekäyttömme. Lue lisää.

Hääauton kyselijöitä

Ketju osiossa 'FHRA Kouvola Club ry', aloittaja arzi, 31.1.2014.

 1. arzi

  arzi Gearhead

  Taas tuli muutama kysely autoista häihin ja juhliin. Jos keikat kiinnostaa niin otapa yhteyttä niin kerron tarkemmat tiedot, p. 045 6576 818 / arzi

  Ekat juhlat mihin autoa kyselivät olis jo ystävänpäivänä. :eek:
   
 2. cortina74

  cortina74 1st gear

  Morjesta!


  25.7.2015 Olisi tarvetta hääautolle. Kuusankosken kirkolta Voikkaan koskenkartanolle (n.5km matka). Hakusessa on joku "normaalista" poikkeava hääauto, eli ei siis mitään desotoa tai vastaavaa. Haaveissa olisi auto tyyliin: charger, camaro, challenger, duster yms muut vastaavat. Tai sitten jokin härski rodi. Eikä olisi yhtään haitaksi jos pellin alta lähtee sellaset jytinät että vieraat pask**** housuihinsa. :D Emännällä oli sellaiset kriteerit että auton tulisi olla sisältä niin puhdas, ettei hääpukuun jäisi tahroja. Ja olishan se mukava ettei tarvitsisi koko iltaa haista pakokaasulle tai bensalle. Eli auton tulisi olla suhkoht siisti kuntoinen.

  Budjetti ei ole suuri, joten ei tällä keikalla rikastumaan pääse, mutta maksetaan tietenkin jokin korvaus vaivannäöstä. Omassa tuttavapiirissä ei ole kuin lähinna moottoripyörä harrastajia, joten siksi kyselen täältä apua!

  Olisin kiitollinen jos saisin edes pari vaihtoehtoa joten LAITTAKAA ROHKEASTI tarjouksia sähköpostiini. Laita kuva, yhteystiedot sekä hinta kyydille. Kaikki tarjouksen ovat tervetulleita!!


  Terv:
  Simo Särkkä
  simo.ss@outlook.com
  0504922262 (en omista älypuhelinta, joten ei puhelimeen kuvia kiitos)

  :wink: 8)
   

Kerro tästä muillekin!