hähää

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'FHRA Kouvola Club ry', aloittaja tötterö, 23.1.2007.

 1. tötterö

  tötterö 1st gear

  :eek: hähhähhää :eek:
   
 2. repecab

  repecab 1st gear

  :eek: Mitäs täällä hähätellään :eek:
   
 3. paja1

  paja1 Gearhead

  resepti uusimatta? :eek:
   
 4. tiili

  tiili Gearhead

  tötterö-kuusankosken nopein runkkari, näin täis lukee vessan seinällä vanhalla kujansuun tallilla. mutta kuka oli sen kirjoittaja? epäilys on,tekijä ilmoittautukoon,vai oliko se itse töttis???-mainostaakseen itseään...
   
 5. Karva

  Karva Gearhead

  Tähän vois heitää jotain sen suuntaista kuin ....

  Se oli sitten iltasaapunut synkkään kuusaan mutkaan ja Sande oli pannut valot kellariin, oli aika ruokkia töttis, antaa olla puolituntia valot päällä jotta lakkaa riekkumasta, Sande heitti juttua puhelimessa kaverilleen, yhä hämyisen kellarin uumenista, kuului epäämääräinen murina johon sekoittui vaimea melkein lapsenomainen, viehko valitus, ketjut kiristyi kun töttöis yritti viimoisilla voimillaan kurottautua kohti oven kaffaa, kaulassa oleva koiran ulkoilu-panta hiersi ihon veres-lihalle ...

  Äkkiä kellarin ovi lennähtää auki, ja Sande kysyy ... Syökkö sää eilistä makarooni looraa, vai paistanko sulle nakkeja, meijän tarvii olla prismassa puolen-tunnin sisällä, mun on pakko saada piilari nestettä, eikä se apteekki ole kuin kahteen asti la auki, ja koeta nyt jo saada muutakin kuin kalsarit jalkaan.

  Ööö ... ei mulla ole oikein nälkä, lämmitä mikrolla sitä makaroonia, jäikö sitä eilistä salaattia yhtään, on töttörön vuoro kommentoida.

  Buick laulaa kohti prismaa, stereiossa soi roy orbisson kokoelman parasta antia, toisten liikenne valojen kohdalla, ja töttiksen kolmannen lm-savukkeen paikkeilla, sande saa loistavan idean, jos ostettaas nailon köyttä, sellaanen 2m pätkä, eikös se katossa oleva koukku kestä, ja meillähän oli vielä vaseliinia ...

  Töttiksen ilme kirkastuu, tästäkin tulee kaunis päivä Kuusaankosken mutkassa ... :poff:
   
 6. karpo

  karpo 1st gear

  Karva huhuu!!
  Herätys! Se on aamu taas.Sun ei olis pitänyt illalla syödä sieniä.
  Muuten,jutteleeko murot sulle kun kaadat niihin maitoa??!!
   
 7. Gary Grand

  Gary Grand Double Gearhead

  Vanha kansanviisaus:
  "Se parhaiten nauraa jolla on kovin lääkitys" :lol:
   
 8. repecab

  repecab 1st gear

  Karva hoitoon ja tötterö katkaisuhoitoon hopi hopi. :eek:
   
 9. 4dFunClub

  4dFunClub 1st gear

  Sairas, sairaampi, kuollut. Yhden illan hoitoja vaan koko sakille.
   
 10. tötterö

  tötterö 1st gear

  :odroll:
  juu u,vihdoinkii järkevää jutustelua!...nii vastauksii ja tarkennuksii edellisii et kujansuun vessan seinää nasse kirjoitti sen jutun kun jossaa pileis hävis sellasen kilpailun tai sit ollaa oltu taas humalas vaik ei se kait oo todennäköst,vai onkohan se?en muista kun kun usein on aika hutikas... tai jotaa sellast... :p ...ja karvan juttuu sellain korjaus mikä räikeestee siel paistaa silmii et eihän meiksi käytä kalsareit,ku ihan kovil pakkasil vaa ja pitkäpunttisii viel harvemmin ne kun sellaset himontappajat,muuten se kyl... :eek:
  juu u ny pitää hakee sumppii ku just vast heräsin ja on aikainen aamu :wink:
   
 11. Karva

  Karva Gearhead

  Jatkamma samalla tunnetusti järkevällä saralla ... täh ??

  Kuis tuota töttis se sun kaveris Panden Mopar, kysys vieläkö se myy ...

  Pande on muuten hyvä tyyppi, kaikkihan Panden tuntee, tiedättehän se punatukkainen kaveri kyliltä, hää joka näyttää Kotiteollisuuden solistille, muttei osaa soittaa.

  No jotta tämäkin keitos tulis kaikille tutuksi, paree on kun kerrataan vähän, eli tuossa kevähällä -60 luvun puolenvälin paikkeilla, Magda-Gojtare omaa sukua Sned-Arschloch, jonka sukunimeksi oli nyt tullut Malka, heillä alkoi seikkailuntäyteinen vaihe elämässään lähes 20 vuotta vanhemman aviomiehen ja tämän häntä tuskin kymmenen vuotta nuoremman pojan kansa. Reino Malka Turun kaupungista haki nuorikkonsa itä-saksan tunnetuimmasta urheilubakkanaaleista, kommunististen nuorten kansainväliseltä kesäleiriltä, jossa heillä oli lyhyt mutta kiihkeä romansssi, Reinon ollessa Turun nuorten painipoikain matkanjärjestäjänä.

  Jo tällöin kansainvälisiin TUL tehtäviin siirtynyt Malka oli jo uransa huipulla. Heillä oli ylellinen talo Griebnitzsee-järven rannalla Neubabelsbergissä, joka viesti yhteiskunnallisesta noususta ja loistosta. Kesät he vietti suvun kartanolla Nauvon saaristossa, samalla kun heillä oli upea kaupunki asunto myös korkeavuodenkadulla.

  Kevät talvella -70 syntyi perheeseen poika, Pauli-Olavi Malka, hän kenet me tunnemma kotoisasti Pandena. Synnyin lahjana Pande sai tulenpunaiset hiukset, myös Reijon vanhemmalla pojalla, Untolla oli vastaavat hiukset, kunnes ne jäi Töölön asemalla metron oven väliin, hiuksia riitti aina kanta-kaupunkiin asti, ambulanssissa unto toisti koko ajan samaa lausetta "isä - - - se oli vahinko", kunnes vajosi tajuttomuuteen, myöhemmin Reino teki niin vanhemmasta pojastaan, Magda-Gojtare :sta, kuin Pandesta perinnöttömän. Lahjoitaen omaisuutensa pääasiassa Länsi-uudemmaan jooga lentäjille, tänä päivänä Reino asuu Itä-Goa:lla bos-sukuun kuuluvan lehmän kanssa, veda-krishna temppelissä. Unto taasen on tätä nykyään Lapin - rajan & poliisin tukijana ja tunnetaan kiilopään kauhuna, rajuista otteistaa salakuljetuksen ja poronlihan salakaupan kitkemiseksi.

  Perheessä koetti ankarat ajat Reinon suunnattua mielenkiinto elämässään muualle, onneksi Magda-Gojtare sai kun saikin töitä Ksnk seurakunnan palveluksessa urkurina, kiitos hänen itä-saksan aikaisten kappalaisen opintojen. Vähäinen vaan ei mitätön vaikutus saattoi olla silloisen ksnk seurakunnan kirkkovaltuuston puheenjohtajalla, joka niin kauniisti kehaisi Frau Magda-Gojtare Malkaa, joka on nyt siis ottanut tyttönimensä takaisin käyttöön, Frau Magda-Gojtare Sned-Arschloch.

  Tuolloin kirkkovaltuuston puheenjohtajana oli Laina Pyytinen, joka muutamaa kuukautta aiemmin oli eronnut miehestään Osku Pyytisestä, muistattehan -60 luvun suuren keihäänheittäjä lupauksen, jonka ura katkesi moottoripyörä onnettomuuteen Voikkaan sillalla, pahat kielet tosin kertoo jotta Tähteen kisassa, siis siinä viimoisessa virallisessa mikä järjestettiin olisi osku ja pari muuta lättähattua ajaneet kilvan karkuun poliisin edustajaa, kuten aikalais sanonta kuuluu, tonnin tulppa päässä.

  Polvivamman takia keihäänheiton suomen mestaruus meni sivu suun, Tapio Rautavaara :lle, tai kuten Osku sen sanoo, lurittelialle. Laina Pyytinen omaa sukua Laina Tatjana Pavlovitsh, on kotoisin iloisesta karjalasta, semsäjärven maisemista, jossa hän tapasi miehensä Oskun Karjalan Työväenkommuunin keihäs leirillä -64.

  Nykyisin Laina oli huomannut pitävänsa Frau Magda-Gojtare Sned-Arschloch :sta yhä enemmän kuin ex, miehestään. Joka omalla sarallaan jatkoi kiihkeää mutta salaista suhdetta tehtaan bussi-kuskin Peter Sned:in kanssa, joka taasen oli kaukaista sukua Frau Magda-Gojtare Sned-Arschloch:lle. Entisenä urheilijan Laina ei voinut olla huomaamatta Magda-Gojtare:en atleettisen ylitsepursuavaa vartaloa, kuten muistamme hänellähän oli useampi alasaksin painityttöjen mestaruus, alle 100kg sarjassa. Ja ei vähäisempänä, itä-saksan korkein nuorille myönnetävä mitalli Horsch-Dongel.

  Panden ja äidin elämä oli vihdoin oikeilla raiteilla, ja varhais-teini-iän mukanaan tuomat vaikeudet oli voitettu, Panden oli siis aika lähteä opiskelemaan,hän sai kun saikin paikan, erittäin ankarasti tavoitellusta Uudenmaan Kristillis-sosionomisesta oppilaitoksesta, tarkoituksenaan suorittaa 6 vuoden opinnot, sosionomisen psykiatrian opintolinjalla, josta hyvillä arvosanoilla pääsytodistuksen saava, voi saada, sairaanhoitopiiristä riippuen, jopa käytävä vahdin paikan.

  Pande oli löytänyt opiskelupaikan ja hyvän kaveripiirin, erityisen vaikutuksen oli tehnyt solu, kämppä tai opiskelia boksin kaveri Ralf Raide, joka omaa ranskalaiset sukujuuret, elo oli kerrassaan auvoisaa.

  Jo kevään ensi opintopäivän iltana, kolmen lämpimän aterian, kevyehkön iltapalan jälkeen, kaverukset päättivät mennä yhdessä kylpyyn, ihan vaan järkevästi vettä säästäen, kynttilöiden luodessa jopa unenomaisen atmosfäärin, vaahtokylvyn keskelle, kuin sanattoman sopimuksen riivaamina, ystävykset päättivät auttaa toisiaan pesemällä toistensa selät, kotvasen kuluttua kuin parasta ystäväänsä arjen kiireiden keskellä ymmärtäen, elämänsä ristipaineita helpottaakseen, ystävyyttään hellien he alkoivat viehkosti hieroa toistensa kipeytyneitä niskoja ja rasituksesta jäykistyneitä jäseniä, vain toistuvien huokausten kaijun rikkoessa, salaperäinen äänettömyys, kunnes Pande, puna poskillaan, hiljaisuuden rikkoen lausahti ... Tulik mää jo vai onko tua saippuaa

  Sittemin Pande on palannut kotiseudulleen ksnk:lle, ja tuntee jo nykyisin kuuluvansa näille kotoisille kulmille, Ralf asuu tällä haavaa Tukholmassa, sen ehkä arvostetuimmassa vahassa osassa, yhdessä elämän kumppaninsa Eva Löfdahl:lin kanssa, joka on tosin kirkon kirjoihin merkitty Emil Löfdahl, hänellä on joka tapauksessa kovasti nousujohteinen ura ruotsin Puollustusministerin henkilökohtaisena avustajana.

  No, Mitä me voimme sanoa Mopar harrastajista ???
   
 12. karpo

  karpo 1st gear

  Ufomiehet on tainnu kaapata Karvan,keskellä yötä ihme koodia....
  Oliskohan aika huilata välillä?
   
 13. repecab

  repecab 1st gear

  Taitaa vanhan kaatopaikan metaanit kulkeutua Karvapään halliin vai hitsaakohan se ilokaasulla.Rodiharrastus ei selvästikkään tee hyvää pienille aivoille. :eek: Ehdottomasti pakkohoitoon. :eek:
   
 14. paja1

  paja1 Gearhead

  ei helv... :eek: taitaa kohta lamppuvankkuri olla karvan pihalla :rotfl:
   
 15. Tessa

  Tessa 1st gear

  Menee muuten karvan verran yli hilseen. :eek:
   
 16. Karva

  Karva Gearhead

  Kuis .. ettekö te nyt Pandea tunne ???
   
 17. 2x4bbl

  2x4bbl Gearhead

  Oisit karva säästänny tonkin vuodatuksen tonne swappi-lehden talvinovelli-palstalle niin olis saatu sivun täytettä, - tosin sen jälkeen puolet jäsenistä olis eronnu kun sen lehden olisivat lukeneet. Kyllä ihan paikallaan olis tilata seslonkipirssi tolle äijälle..
   
 18. pässi

  pässi 3rd gear

  Joo, hullu se on. :eek: En muuten muista sitä runkkaustekstiä kirjoittaneeni, mutta mahdollistahan tuo...Kujansuulla kun yleensä tulee oltua melko selvinpäin...Pääasia että on ollu kivaa...
  Voisko joku tilata sille karvalle hoitoon lähetteen. Piä näkkyy pehmonneen. :odroll:
   
 19. surma erkki

  surma erkki 3rd gear

  Sen, että ne ei oo niin kajahtaneita kun sinä!
   
 20. Mil

  Mil Gearhead

  Eikös meillä Karva eilen ollu vähän juttuu että otetaan kaikki mitä se mukava tohtori määräs ja varmistetaan vielä ihan oikeesti että purkin kyljessä on oma nimi. Ettei aina kävis tätä.....
   

Kerro tästä muillekin!