hähää

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'FHRA Kouvola Club ry', aloittaja tötterö, 23.1.2007.

  1. surma erkki

    surma erkki 3rd gear

    Kösköas avais ja kattoiis mitä nr jätkät vinoileejaa mut ei oikei aukia...olen jopo käännissä ja lääkitys opn väärä vetäkää huuleeeennn....minun syy
     
  2. 4d slammer

    4d slammer Gearhead

    Mixei korian ns-talolla oo enää discoi?
     
  3. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Ne on nykyään kai siirtyny Kouvolaan, mitä Freedoms discoja siellä nyt sit onkaan :eek: Ja nuoriso urheilee sit joskus Suomi-Venäjä painiotteluilla siellä discojen ulkopuolella mut kuulemma sielläkin noi ryssät jatkaa viime sodan perinteitä niin että ne tulee vaan aina kymmenen yhtä vastaan ylivoimalla mukaan noihinkin kisailuihin :mad:
     
  4. signet

    signet Gearhead

    IIpusta muuttui Igor ja se ei ihmisten reijittämiseltä ja pornoelokuvissa nussimiselta ehdi enää järjestää pikkupillu eiku limudiskoja :rotfl:
     
  5. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Ja taietaan myö olla jo vähän liika vanhojakin tonne limudiskoon :eek:
    Ei vanhalla jalka enää taivu niin lievillä lääkkeillä :poff:
     
  6. 4d slammer

    4d slammer Gearhead

    No ilmankos näytti iltasella kylä hiljaselta,ku ton M.S:n kanssa pörrättiin meijän hienoilla pv-susukeilla.Ajeltiin sitte paviljongille kaljalle(mettäreittiä).
     
  7. paja1

    paja1 Double Gearhead

    hähää.... lähteeks ketä ämöriikän kaarsouhun perjantain jo? olisko mitää letkassa hölmöilyy tiedossa? kuninkaantieltä hesaa kolmessa tunnissa jne.... :poff:
     
  8. surma erkki

    surma erkki 3rd gear

    iso hirveä lähtee ja ei hymiöl!
     
  9. pässi

    pässi 3rd gear

    hullut. :eek:
     
  10. Karva

    Karva Gearhead

    :eek: Lähetetty: 21.03.2008 02:31

    No :soosoo: Päkä pien, eikös kaikkien kasvavien lapsosten, ja äidin pikku päkän pidä olla ajoissa nukkumassa, tuutilullaa ....


    Mynä rikkaan pääsiäisen perinteitä kunnioittaen, kertomus elävästä elämästä ...


    Tässä päivänä eräänä, tuolla hinajan ja maidon maassa, kaukaisessa kymen pitäjässä :

    Mr Jim D, isolla D:llä ja sen sen kaifari, kaunis ja notkea poitsut, veli henkeen ja vereen Taneli, ja se muu retkue, päättivät lähteä, taas ...

    Notkumaan ja posket lommolla imemään, kauniin Kuubattaren reisien hikeä imenyttä Tolallement a mano sikaaria, nipan ja kiitos hänen + sata kiloisten sulo tyttörien ex grillin, R-kiskan laajasta valikoimasta, sitä paksuinta hofnaria, poskareita pössäytellen, mennä joka vuotiseen ameriikan häppeninkiin, hima-tuikkua ja sen lincoln veliä, lainataakseni tai plagioiden, pojat on männä isolle kirkolle rähiseen ...

    Yhtä kaikki ... Pekkanen, tiedätte tyypin, no oli siitäkin tuuli-tukasta jollekkin hyätyä, tuli kun pomo sano notta, " mäne perkele ", Mr jimbo ei periksi anna kun on kyse pitkästä känösestä, siis venytetystä normi viikonlopusta.

    Poijjaat pakkaa autoa ja huoltaa bilikaa, ne mitään poikia ole olleet enään viimeiseen kymmeneen vuoteen, äitin kulta silti, kun kerran kuussa käyp moikkaamassa, vanhan höpelöksi luullun mutsin kysyessä, kuis sun koulus, "ihan jees " vastaa poitsut, ja se toinen " äite mä oon teknikko en enään amiksessa " perkele näitä pyrkyreitä, kuka vittu ton apinan tänne käski esiintyy, anna mutsin olla omissa mailmoissaan, ja tää perkelee tampio alkaa taas, " tolla J:llä on jo perhe ja lapsia, eikä äiti muista ??

    No ainaskin naapurin taka piri, ja kiihdyttelevien poikasten isukki maalle takasmuuttaja, swappi kirjailia, ainakin jummartaa, hitaasti ja epävarmasti notta mistä on kyse, yks kantaan todeten, oliko sulla kossua tarpeeksi vai tarviiko lainata, mie kävin männä viikolla tallinnan kaupunnissa tuon pojan kanssa, kyl myö vähä varastoitiin.

    Tippa karehtii Mr J:n silmän lumeessa, hetken joka on oleva yhtälailla merkityksellisin hänen lyhyessä, mutta turhassa elämässä, kuten koko kymen kansan eepisessä kertomuksessa, valitettavasti tämäkin potaska täytyy lopettaa, kun kirjailleen ulostuksen tuottaneen, vit. fiksun ja filmaattisen hlö:n pullo, eriti kange bock olu, saku taurun olutta alkaa pahasti loppua, samalla miun lasi, kolmen leijonan, ..tana vain kolmen leijonan, ja wiskyä, ja vielä kehtaa jukka 2 noin pienen pullon tuoda, vaikka mie sen mätää crysleriä hitsasin kokonaisen päivän, kieltämättä hyvää wiskyä on tämä, ja alkaa loppua.

    Hyvää öytö ja nähkää painajaisia, kun lehdessäkin luki, niin josko kerrtaan näitä suuremmoisia, tämän nurkan totuuksia ...

    Näistä ilmoille lausutuista totuuksista heidät tunnetaan :

    Ihan sama mitä teet vituiksi se menee kuitenkin : Make
    Koska noikin aikuistuu : Kaapo ja Bobby
    Ei se nyt ihan noin vaan mene : Supo
    No jos siusta se on hyvä noin : Lapanen
    Mitä vitun välii : Timi
    Jos ei leikkaa niin ei leikkaa : Kurko
    En mä nyt oikein tiä : Börje
    Anna nyt ..tana olla jo : Sirppi
    Koeta sinä vaan omines : Nasu
    Kyllä nyt täytyy .. : Mikko
    Okeij, sovitaan sitten nii : Arzi
    Tästä se kaikki alkoi : Paja
    Käännä selkäs ja varo puukkoa: Kuponki
    Ei jätkät heij : M.Savo
    Kuule ihan sama : Pappa
    No joo, no joo joo : Sanna & Tötterö

    Hej på dig, alla till sammans ??

    Näitä olis vaikka ja kuina itse kukin on päästänny .... Rehti R on hiljaa ja J2":lta ei edes kysytä, ei ole tuo, paino kelvollisia ...

    Juu hyvää päästäistä ...


    Mie nyt vaan olen niin vitun herkkä ...
     
  11. surma erkki

    surma erkki 3rd gear

  12. paja1

    paja1 Double Gearhead

    mitä vittuu siekii tähän aikaa oot hereil? vai tuliks unimasa yhtä nopeest vastaa ku mulla eilen :poff:
     
  13. surma erkki

    surma erkki 3rd gear

    Ihan ajoissa kai tuli käytyy maate, mie luulen että se oli se täytekakku mikä veti kuupan himmeeks siellä kuninkaantiellä, jos muistat? :rotfl:
     
  14. paja1

    paja1 Double Gearhead

    muistanhaa mie ny sen kaakun syönnin :rotfl: sehää hoidettii niin sivistyneesti ja siististi ettei mitää rajaa :poff:
     
  15. surma erkki

    surma erkki 3rd gear

    Mitä vitun välii :rotfl:
     
  16. Flea

    Flea 1st gear

    Tulin just töistä ja kävin kinuamas kahvia yheltä retkueen pariskunnalta. Eipä ollu keittäjiksi. :rotfl: Oli ollu vissii jotain hässäkkää sen halliin pääsyn kanssa? :rotfl: :rotfl:
     
  17. surma erkki

    surma erkki 3rd gear

    Juu, ei päässy Erkki hallin, tosin voin mie sen Sokuran auton käyä kattoos ihan sen omas tallissa, niinkuRepenkin :argue:
     
  18. NewPort-67

    NewPort-67 1st gear

    No ei ollu yllätys... :D kyl ne minut sinne päästi....Ja näky ollee Jorkekin ettei ne sisäänpääsy vaatimukset nyt ihan kauheen tarkat ollu... :rotfl:
     
  19. pässi

    pässi 3rd gear

    Siis siehän oot vaan niin vitun sekasin, et älä ota enää sitä nestekaasua. Hullu :eek: Tee itte jos osaat... :rotfl: Ohessa jätin tekstiin viestin, jos et tajuu oot hölmö. :eek:
     
  20. repecab

    repecab 1st gear

    Ei se ole neste vaan maakaasua senkin pässi , taitaa karvalla letkut vähän vuotaa. Jos vaikutus on tota luokkaa ei meille taida ihan helposti maakaasuautoa tulla. :eek: :eek:
     

Kerro tästä muillekin!