hähää

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'FHRA Kouvola Club ry', aloittaja tötterö, 23.1.2007.

 1. Karva

  Karva Gearhead

  No mikä, alkohan oli ja tänään auki ?!?
   
 2. surma erkki

  surma erkki 3rd gear

  Niin oli ja unohtu käydä, siks vetää suupieliä alaspäin :(
   
 3. B.B.Chevy

  B.B.Chevy Double Gearhead

  Kai siellä teilläpäin nyt useammankin kuusen alla joku pannu porisee joten ei muuta kun "kuusimettään" vaan näin joulupyhinä :poff:
   
 4. paja1

  paja1 Gearhead

  josko sielä kympin mehukattitonkassa olis viel pienet pahimpaa hätää`?? :poff:
   
 5. surma erkki

  surma erkki 3rd gear

  Siellä se sorretun voima jyllää...pitää juoda raakana....
   
 6. Karva

  Karva Gearhead

  Olivat muuten Jeremias "Puna-Kaapo" Huttusen viimeiset sanat kun hän jäi jumiin rasvarin koppiin 1956 kymin kolmosen palossa.

  Eli Puna-Kaapo joka oli kymen kommunistisen työväenpuolueen pahin tappelija, kun tehtaan johto koetti saada vappu marssia sabotoitua, ajattaen onnikalla helsingin pitäjästä IKL:n nuoriso siiven pesäpallojoukkueen, joka keväisiin harjoituksiin sattumalta aina vappu marssien aikoihin.

  No Puna-Kaapo oli jo yli neljännen kymmenen, vantteran maanviljelijän äpärä voikkaalta, äite oli jo aikaa kuollut köyhäintalossa, isäksi väitetty valkealan pappilan pehtoori oli viinalle perso ja perin vittumainen mies, " piru perii kohta tuonkin luuskan " oli Puna-Kaapolla tapana sanoa äijästä joka ei poikaansa tunnustanut vaikka oli kuin peili kuva isästään, kuolis nyt jo ....tana, äitenkin ajoi pois piikomasta.

  Puna-Kaapossa syttyi nuoruusvuosina palo jonka liekki hehkui punaisena kuin stalinin lippalakki. Silti hän päätyi tehtaalle rasvariksi, ja päätti päivänsä vappuna -56 kun opissa ollut, Osmo poika nakkasi sätkän rasva tynnyriin, koko kopin tömähtäessä ilmaan, Osmo ja Puna-Kaapo lensivät varaston poikki, apu ei koskaan ehtinyt paikalle kun Puna-Kaapo jostain syystä päätti juoda puhdistus tärpätit.

  Koskaan ei saatu selville miksi se tärpätti piti juoda, oliko niin että sisäinen palo oli yltynyt niin pahaksi että se piti samuttaa, ja siinä ei ollut muuta juotavaa, vai luuliko Puna-Kaapo sitä vedeksi, mutta Osmon mukaan viimeiset sanat olivat ....


  Hyvää yötä ja uutta vuot 2009, se entinen oli jo vuoden vanha ???
   
 7. pässi

  pässi 3rd gear

  Karva, olet hullu. :eek:

  Meinasin tässä heittää vastineen, mutta en nähtävästi ole tarpeeksi humalassa, koska voisinhan puolustaa Voikkaata, koska vaimonihan on moisesta paikasta kotoisin...
  Itse asiassa ihmettelen antipatiaasi kuusaata ja voikkaata kohtaan, itsellänihän ei ikinä moisia ole ollut? :eek: hehheh...

  Oletkos muuten pikku söpö nallekarhu ehdes käynyt noinkin karskien ihmisten paikassa kuin kuusaa/voikkaa? Vai oletko nuollut pelkkää tykkimäen hiekkaa? Onko sinussa todellakin miestä arvostella hikisiä paperityöntekijöitä? Tai ei kai niitäkään siellä enää kauan ole, paitsi Supo, mutta se onkin kuninga.

  Jatkan tästä karvaisen vastineen tekoa, kunhan olen riittävän humalassa jotta voin alentua tällä forumilla käytävään kanssakäymiseen. Ja kunhan se karvainen tommi taas kehittää jotain sieltä pikkuaivoistaan... :eek:
   
 8. Karva

  Karva Gearhead

  Vai oliskos niin ettei Kouvolan ex-kauppalasta saa mitään irti, paikalla on tapana turvota ja nyt meillä on jo niin ylisuuri-ego ettei pask.. taivu.

  Tämä meitin pikku-kylä perustettiin äärettömän suureen tarpeen vuoksi, suoraan ja keskelle peltoa, veturitallin ympärille !!!

  Joten päin vastoin, allekirjaillut kokee suurta lukkarinrakkautta ja kunnioitusta Kymenlaakson suuremmoiselle kulttuuri-perimälle. Ilman alueella vaikuttavaa puu teollisuutta tämäkin alue olis lähinnä metsää ja peltoa, tippa silmässä tulee mieleen kokemukset Kuusaalaisen baarin keppi-pallo pöydän ääreltä, kaukaiselta -80 luvulta kun nuorna miehen alkuna, silloin vielä alle 100 kg, sain ensi kontaktin alkuperäisväestöön, muistan sen vielä kuin eilis päivän kun ekat ystävälliset sanat jotka jo ovella kuuli kun baariin meni " Kuk sie olet, oot sie täält vai KOUVOLAST, onks isäis tehtaal, sie kyl näytäät tutul, vittu sie taijat olla KOUVOLAST, makke ja pave tulkaat tän .... " valitettavasti kaikkien pitää olla jostain kotoisin.

  Varsinkin kymen eri yksilöt ovat vuosien saatossa tehneet kunnioitusta herättävän vaikutuksen, suoraselkäisyydellä ja rehtiydellään, kymenlaakso on tosimiesten ja naisten tyyssija, rinta rottingille ja selkäsuoraksi, ylpeästi kohti uusia pettymyksiä ...

  Hyvin alkaa tämäkin vuosi, mutta eihää siin ole mitää uutta ??
   
 9. signet

  signet Gearhead

  Kaksi :pinup: keskustelee Viva las Voikas baaritiskillä: Oliks tää min sintonik? Vai sin sintonik? Kyl tää on minsintonik! :rotfl: Hywää uutta vuotta myös Voikkaalle.
   
 10. Quest

  Quest Gearhead

  Onks tääl minikäsii vai onks noi muut sinikäsii
   
 11. Kasi-Pasi

  Kasi-Pasi Gearhead

  :rotfl: Tää uppos "min" huumorintajuun, kun itekin tulee välillä heitettyä Kuusaalaisille ja Voikkaalaisille pientä kuittia tosta min-sin-murteesta...
  Ainii, mut nythän me ollaan kaikki keskenään naapureita Kouvolasta... :odroll:
   
 12. surma erkki

  surma erkki 3rd gear

  Auto sippas Tillolas, ku tiässä oli murha monttu ja muutenki men ihan suraks ja kumi lutoks :wc:
   
 13. Quest

  Quest Gearhead

  Kai sie punppaat sen kumin.
  Näit sie min punaist lapast siel, mie hukkasin sen sinne, kun mie liirasin min autonkaa mettää. Mie en löytänt, vaikka pohrasin siel hanges ja kaatusinkii päin paksii, nii että tul kutti päähän.
  Siparin parkist olin tulos ja liitsille menos syämää possoo.
  Nyt myö ei tykätä :wc:
   
 14. Kasi-Pasi

  Kasi-Pasi Gearhead

  Sori vaan poijaat, mut nyt täytyy taas vähän harrastaa pilkunnu****taa. Eiks toi mie ja sie viittaa vähän tonne itään päin ja jos ihan oikeesti kirjotetaan niinku täälpäin puhutaan, niin paiskataan reteesti siä ja miä...?! Eli kylhän miäkin pohrasin siäl hanges, mut en löytäny sit sin lapast. Vaikka miä etinkin sitä ihan tosissaan!
  Mut toi kutti oli hyvä veto, sitä ei meinaan ymmärretä kovinkaan monessa paikassa. Eikä viepää, tai siis viäpää... :rotfl:
   
 15. B.B.Chevy

  B.B.Chevy Double Gearhead

  Ei yks kutti kuusailaisen pääs mitää haittaa, kyl ne sen mäel ompelee kuntoon :wink:
  Ja jossei siit tuu mitää nii siinähä se on se hautuumaa ihan viäres :poff:
  Harmi vaa noien sin lapastes kans, oliks ne viäl ihan uuet nyt tänä jouluun pukin tuamat :-?
   
 16. surma erkki

  surma erkki 3rd gear

  Siin sit sit oltii laturin eessä tupakal kun siit meni yli sellasii valopalloi, vai mitä vitun pampuloit sit olkaa...saatettii myö kyl olla vähä pötkössä...
   
 17. B.B.Chevy

  B.B.Chevy Double Gearhead

  Voikkaalhan noit vitun pampuloit lentää paljo, ainakii tos sikomäel ja sit tual tehtaal päin.
  Tai jos ne olikii viäl jotain rakettii tai mitä liä papattii jotka on lähteny vaa jollain jälkipoltol nyt lentoon :eek:
   
 18. pässi

  pässi 3rd gear

  ja vittu min veska unohtu sin autois sisää ku olin nii murhas kännis menos pippurii ottaa sintonikki vai oliks se mintonikkii. :eek:
   
 19. Quest

  Quest Gearhead

  Mie oonkin perinnältäin 1/4 lepuska ja 1/4 vatruska, joten puheessa se on mieä.
  No nyt alko masu kurnii, meniskös umppajoelle syömää hernekkeittoo vai Samin rillille hampparin kahell nakill.
  Mihis siemenet, läsäkoskell??
   
 20. Quest

  Quest Gearhead

  Löiks sin nulli hutaa kun se lutoks men. Ota karssui ja limpparii.
   

Kerro tästä muillekin!