hähää

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'FHRA Kouvola Club ry', aloittaja tötterö, 23.1.2007.

 1. repecab

  repecab 1st gear

  Ei saa mollata nuorta kirjailijan alkua :eek: Älä nyt karva kuitenkaan vielä jätä päivätyötäs. :eek:
   
 2. pässi

  pässi 3rd gear

  Jaa nuorta vai? Harmailtahan nuo karvat rupiaa näyttämään... :eek:
   
 3. tötterö

  tötterö 1st gear

  nii,mut sen karvat on vaan sen vuax harmaantunu kun se kokoajan rassailee niit projektejaa,ni silloin lentää hiomapölyy ja rälläkän kipunoit... sen takii karvat näyttää harmailt ei se vanhuurest johtu ei,nuormies se on...
   
 4. repecab

  repecab 1st gear

  Hähää. Mitäs näin aikaisin heräsit, ennen neljää. :eek: :eek:
   
 5. 2x4bbl

  2x4bbl Gearhead

  Se on piristynny ku sai eilen ajaa buickilla ja oikein avolla, oliko rätti alhaalla?
  Ei ku nythän mä hokasin, sehän oli vielä samalla reissulla sen huippumuskelimoparin kyydissä - sehän sen piristikii... :rotfl:
   
 6. Karva

  Karva Gearhead

  No sehän se selitti ku töttis tulla pelmahti talli-nosturille, naama jääsä kestohymy piukasti pärställä, tällä kertaa komiasti pimeässä keltaista kajoa kiiltävä kalusto näytti jäätyneen kiinni, ja lm savuke oli ilmeisesti juuttunnu kylmästä turvonneisiin ikeniin, kun ei näemmä kolmannellakaan sytytys yrityksellä jäänyt palamaan ....

  Aikansa siinä jotain mumisi, kunnes näemmä ja ilmeisesti, leuat sitten suli sen verran jotta alkoi jo juttu luistaa, porukassa ihmeteltiin jotta mikä kumma se tällä pitää rapinaa, pojjaat tai no vanhoja äijiä suurin osa jo, veikaas notta nosturin vaijerit petää cadillacin alla, mutta ei hätää töttiksen suave-puiko se vaan piti pauketta sulaessaan ...

  Ja tämän tosi tapauksen opetus ??

  Älä avoile talvella, edes sisätiloissa


  Ps, Bobby-pien elä nyt hämmästy ja kummastu, mutta moparilla ei ole huippuja, vain tasaista alamäkeä ... cadillac sen sijaan !!!
   
 7. MuscTor

  MuscTor Gearhead

  Kun nyt ei oikein uni meinaa silmään tulla, tulin tuolta Ford-friikki –osiosta katselemaan mitäs naapureille kuuluu. Aina joskus sitä on heräillyt epäilyksiä, onko joka jannulla nyt lääkitys aivan kohdallaan tuolla omassa porukassakaan, friikkejä kun olemme.

  Tälläisiin juttuihin törmätessään syvä huojennus valtaa mielen...

  Kiitos siitä teille, jatkakaa samaan malliin vaan.
  :rotfl: :rotfl: :rotfl:
   
 8. 2x4bbl

  2x4bbl Gearhead

  Niin tiedäthän sinä sen kun kaksi metallikappaletta laitetaan vierekkäin niin se jalompi säilyy ja huonompi mätänee. Se on se sun käkkys varmaan entisessä elämässään seisonut pitkään jonkun moparin vieressä kun sille on toltapaa käynny :eek: :lol: :lol:
   
 9. repecab

  repecab 1st gear

  Liedon miehelle tiedoksi ettei meidän kerhon jäsenistä ole sekaisin kuin osa,suurin osa . Vai tarkoititko Karvaa, se taas on insinööri. :eek: :eek:
   
 10. pässi

  pässi 3rd gear

  Mitä, onko täällä joku sekaisin? Häh? :eek:
   
 11. karpo

  karpo 1st gear

  .....Jaa mää vai????!!... :x
   
 12. hot wheels

  hot wheels 1st gear

  häh hää työmatka 180 km... tällä hetkellä :D yhteen suuntaan.. :wc: :pinup:
   
 13. surma erkki

  surma erkki 3rd gear

  Etkö meinaa takasin sitte tullakkaan? :eek: Tapetaanko talon kissa ,vai laitetaanko emäntä kaivoon? HÄ?
   
 14. Karva

  Karva Gearhead


  Vanha Voikkaalainen tapa vai ???

  Voikkaa ja huikkaa, pimeän pullon valtakunta .... synkässä kymen pohjoisten havumetsien vyöhykkeen kätköissä, vanhaan hyvän aikaan liikenne kymin sillan kohdalla, siinä missä sivistys päättyy pilkanmaan ja kuusaan risteykseen, karkoitettiin epäkurantti väki sillan väärälle puolelle, Voikkaan joutomaille jonne pääseminen oli yhteiskunnan viimeinen keino saada asiakas kuriin, sillan päädyssä voi vielä nähdä kyltin jossa lukee "ken täst käy voi toivons menettää", juuri ennen siltaa on vielä nähtävissä vartiakopin kivijalka. Samalta ajalta on eräisin sanonta "Jos et syö lautasta tyhjäksi et kasva isoksi ja joudut voikkaalle".
   
 15. B.B.Chevy

  B.B.Chevy Double Gearhead

  No, no :soosoo: surma erkkihän on jo karkoitettu Voikkaalta, se kai alko olla jo liian selväpäinen tänne :rotfl:
  Ja nykyisinhän tuo on kuulemma suurtilallisena Valkealassa :wink:
   
 16. hot wheels

  hot wheels 1st gear

  Emäntä hyppäs kaivoon ja vei kissan mukanaan.. :D
   
 17. hot wheels

  hot wheels 1st gear

  :rotfl:
   
 18. Mil

  Mil Gearhead

  Morjens vaan ja tasarahalla. Just pääsin sulle sanomasta että laita nyt hyvä mies se pipo tarpeeks syvälle päähän kun lähdet ajamaan luukuttomalla hitsaussaumalla, eikäkö käpysäkillä :rotfl:
  Riitti se matka Kanervistontieltä Tehontielle palelluttamaan....
   
 19. surma erkki

  surma erkki 3rd gear

  Perkkele joo, eilen oli tosi huono päivä, yks vesivahinko, rikkoontunu lumilinko ynnä muuta pientä, sitte kaatus vielä raktorikin yöllä :mad:

  Eioo tilallisel heleppoo :argue:
   
 20. B.B.Chevy

  B.B.Chevy Double Gearhead

  Hae EU-tukiaisii :poff:
   

Kerro tästä muillekin!