hähää

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'FHRA Kouvola Club ry', aloittaja tötterö, 23.1.2007.

 1. Karva

  Karva Gearhead

  ... siinä mitään takuuta ole ollut enään vuosiin, mie olen vaan sanonut että se akka tois sen huoltoon ku se maksaa niin hyvin, miten se akka oli niin tuttu .... mistä vit... mie sen tunnen, tuumailee Ana.

  Elä sie veli hyvö huolehdi, kyl myö hoidetaan se mopo tänne kun kerrot sen osoitteen, meillä on markkinoita toisellekkii Derpille, toteaa Allan ja Rainer lakoniseen tyyliinsä ilmeenkään värähtämättä ikään kuin herroille olisi valmis ratkaisu joka pulmaan niin kuin voi vain olla alan ammattilaisella, siltä seisomalta Allan ja Rainer olivat valmiina toimeen ja vuosien kokemuksella käyttämään alkuperäisväestön takuu ratkaisua ongelmaan.

  Siitä lähtien kun leidi haki Derpin huollosta oli hän koko viikon tai parin ajan ihmetellyt kuinka paljon terhakkaampi skootterista oli tullut ja vain perushuollon ansiosta, mekaanikko Miksu tosin oli tuumaillut siinä pihalla että nyt sen pitääs kulkea ihan eri tavalla kun oli työntänyt Derpin ulos huoltohallista, leidi oli tapansa mukaan koeajanut Derpin, ennen kuin suostui maksamaan huollosta, ihan oli pitänyt käydä kehumassa niin paljon paremmin se kulki kuin ennen huoltoa, eikä koko homma edes maksanut enempää kuin perushuolto yleensä, vai normaalit 6 tuntia ja 97 €/h ALV 0% kuten perushuolto yleensä, vähintään kahdesti vuodessa riippuen kilometreistä, mutta tähän oli totuttu ja näin se oli mennyt niiden vuosien aikana jolloin leidi oli kyseisellä Derpillä päästellyt pitkin Kymettä, mutta minkäs teet kun vehkeessä on kuudetta vuotta takuuehdot voimassa. Mutta naisen on tehtävä mitä naisen on tehtävä prätkän ja rakkauden puolesta.

  Lenni oli ajannu kuin Vatanen kolaripaikalta kylille päin ja oli sillä välin saanut Yariksen parkkiin Kouvolan Sanomien toimituksen nurmikolle kun ei muita paikkoja enään ollut, koska iltavuoron lehtitoimitus oli pitämässä koulutusiltaa ja sähköisen median seminaaria.

  Lenni loikki kuin aropupu toimituksen portaat ylös ja ryntäsi sisään juosten aina neukkariin saakka, jossa julisti olevansa vuoden lehtikuvaaja ja todistaneensa poliisin brutaalia bakkanaalia kolaripaikalla. Lenni kertasi kuinka oli mielessään nähnyt jo illan erikoisnumeron ‘Poliisi osallistui joukko raiskaukseen’ tai ‘Poliisi uhkasi ampua joukkoraiskaajan kolaripaikalle’.

  Toimituksen esinainen, toimituspäällikkö diplomikosmetologi ja merkantti Roosa Ylä-Kääpälä oli perin hämmentynyt Lennin kohkaamisesta ja keskeytti haaveilut tylysti kysymällä `No ensinnä olet sie selvä, oliko sinulla linssin suojus pois tai kamera kunnossa ettei tule pelkkää varjoa kuten viimeksi kun kohtasit UFO :n voikkaalla. ??´ johon Lenni perin loukkaantuneena vastaa `No totta munassa ei ole mun eka lehtikuva joka panee illan painoksen uusiksi ja vuoteen tai no puoleen en ole juonut.`

  Ja taas näkyi sininen valon kajastus kun Saab melkein ajoi toimituksen ovesta sisään ja Tranporter sen perässä niin että puutarhatontut lenteli pitkin jalkakäytäviä, toimitukseen ilmestui ensin kaksi eksyneen näköistä nuorta konstaapeliä sekä perässä puuskutti kaiken nähnyt ja kokenut vanhempi etsivä E.V.Hakala joka yhä edelleen näytti Frank Cannonin ja Columbon risteytykseltä tai ylivuotiselta hippijeesukselta joka oli viettänyt viimeiset kymmenen vuotta tompan tiskillä.

  Lopulta herrat virkavallan edustjat kuitenkin pääsivät toimituksen neukkariin jossa etsivä Hakala tuumasi Lennille että `Te taidatte olla tuon formula Yariksen kuski ja jatkoi nuorille konstaapeille, laittakaas pojat kaverille kihlat, niin mennään mäelle huumeseulaan, kukaan ei aja tuohon tyyliin selvinpäin`.

  Lenni on tällä välin ojentanut kameransa Roosalla joka tihrustaa kolleekoidensa kanssa innoissaan pieneltä kameran näytöltä väitettyä kuvasarjaa poliisin väkivaltaisesta toiminnasta, kunnes etsivä Halaka nappaa kameran ja toteaa ´Kiitos että luovutitte todistusainieston jo tässä vaiheessa´. kääntyy ympäri ja kiittää Kouvolan Snomia tuesta ja osallistumisesta tapauksen selvitykseen ja vinkkaa nuorille konstaapeleille `Vamos mennään mäjelle, ottakaa tämä formula kaiffari mukaan´.

  Roosa jäi katsomaan perään ja kuuli kun joku totesi että ´sinne meni vuoden lehtikuva, silminnäkijä ja poliisi, mitä me nyt laitataan lehteen, mie kun pysäytin jo painoksen´.
   
 2. el_loco

  el_loco Gearhead

  Kuka mitä hä?
   

Kerro tästä muillekin!