Häiritsevä ääni chevy vanissa

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja mikatrogen, 26.2.2003.

  1. mikatrogen

    mikatrogen 1st gear

    Mulla on vm-92 Chevrolet Chevy van 6,2D. Siinä on ollut viimeiset 40 000km semmoinen räpättävä ääni joka kuuluu jostakin takaa aina kun kiihdyttää tai antaa kierroksia enemmän. Kunnon vääntö päällä se kuuluu enemmän. Kylmäkäynnistyksen yhteydessä pitää myös tyhjäkäynnillä sitä ääntä ja kun auto käy tyhjää ja kuuntelee taka tavaratillssa niin ääni kuuluu todella kovaa. Pakoputki on tarkastettu mutta se ei vuoda. Ääni ei ole peltinen vaan kuullostaa pehmeältä räpätykseltä. Oisko kellään aavistustakaan mistä tälläinen ääni voisi syntyä ? Mitä kannaittaisi tutkia / tehdä ?
     
  2. Anonymous

    Anonymous Guest

    kato automaatin kannatimen tyyny.mulla resonoi se kovilla kierrosksilla ikävän kuuloisesti vanissa.
     
  3. herrakani

    herrakani 1st gear

    ...vaimo?
     
  4. douglas

    douglas 1st gear

    anoppi on ..............
     
  5. mikatrogen

    mikatrogen 1st gear

    räpättää vaikka vaimo ei kyydissä ??? saatika anoppi
     
  6. JTR

    JTR Gearhead

    Kyseessä lienee rungon vieressä menevä polttoaineputki joka tärisee siirtopumpun imusykkeen tahtiin. Äänestä vaikea päästä eroon.
     
  7. mikatrogen

    mikatrogen 1st gear

    Onko tietoa miten "syke" ääni saataisiin pois ? Mitä pitäisi tehdä ? Onko normaalia että tommosesta tulee niinkin kova ääni. Mankka päällä ei kuulu mutta kun mankka on kiinni niin kuuluu... ja häiritsee tosi paljon
     
  8. Anonymous

    Anonymous Guest

    mun vanissa oli resonointia joka tuli freoniputkesta joka lähti moottorilta taaksepäin takana olevalle ilmastoinnille.putki hankasi moottorikoppaan ja ääni oli aika kakka ja vaikea paikallistaa.moottorikopan kiinnikkeetkin voi olla viutilot jolloin matkustamoon kuuluu paremmin kaikken mailman pauhua.tööt
     
  9. caprice305

    caprice305 Double Gearhead

    KAVERIL TULI SAMAA ÄÄNI JA SE TULI TAKA PÖNTÖST VAIK PÖNTTÖ NÄYTTI EHJÄLT
     
  10. Anonymous

    Anonymous Guest

    Kallistuisin huutajan kannalle. Pöntön sisukset sattavat olla sikkaa. Itselläni sama pärinäongelma hitsaamalla pikkureiätumpeen parsitussa pöntössä..
     
  11. Anonymous

    Anonymous Guest

    veikkaisin äänenvaimenninta
     

Kerro tästä muillekin!