häjyt pickkarit...

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Chevy-74, 4.5.2004.

  1. Chevy-74

    Chevy-74 1st gear

    Itellä jääny mieleen aikoinaan Savonlinnassa oleillut keltamusta, chopattu Chevyn c-10 steppari (vm.jotain 80`) voimaa oli kuulemma riittävästi, omistajaa en tuntenut. Kabiinissa näky olevan kaaret ym sälää. Putket tuli kuskinpuolelta sivulta jne. Taisi konepellissä olla jonkinlainen pro scooppikin, ja tietty matala alusta.

    Tosta itellä lähti innostus lavahärpäkkeisiin. Mielestäni toi vehje on näkynyt joskus v8:n jossain artikkelissa...



    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: Chevy-74 2004-05-05 17:08 ]</font>
     
  2. MudMax

    MudMax Gearhead

    Melkein voisin väittää nähneeni ko. laitteen viime viikolla tankkaamassa Kiteellä .(Olikohan tankki peräti lavalla tms , en oikein nähnyt kun minulla on paha tapa seurata muuta liikennettä ajaessani :grin: )
     
  3. Chevy-74

    Chevy-74 1st gear

    Voihan siinä tankki olla lavalla, ainakin akku sijaitsi lavan alla kotelossa jne.kun sitä tossa huoltsikalla ropasivat...
     
  4. kurko71

    kurko71 Gearhead

    Mun mielestä ko rassi majaili viime kesänä Makkolassa(Enonkoskentien varressa).

    Sampsa
     
  5. MudMax

    MudMax Gearhead

    Street & Race 2 / 93 ?
     

Kerro tästä muillekin!