Hälyt päälle väärällä kaukosäätimellä...

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja Kasi-Pasi, 12.11.2005.

  1. Kasi-Pasi

    Kasi-Pasi Gearhead

    Eli onkohan kuinka yleistä, että autojen varashälyttimet alkavat huutamaan toisen vekottimen avaimenperästä...? Meidän firman Hiacen Defa alkaa aina huutamaan, kun riittävän lähellä olevan uuden Renaultin hälyt kytketään päälle tai pois.
    Jonkin aikaa meni ihmetellessä, miksi auto alkaa välillä meluamaan "itsestään", ennen kuin tajusimme syyn löytyvän pomon uudesta Rellusta. Jälkeenpäin on ainakin pari kertaa käynyt samoin, kun vieressä on seisonut joku muu uudehko Renault. :eek:
     
  2. timppa

    timppa Gearhead

    Yhden Transporterin häly laukeaa aina kun firman Nissanista (=Renault) avaa/lukitsee ovet kaukosäätimellä.
    Muutaman kerran olen saanut jossain parkkialueella pari hälytintä soimaan ton Nissanin avaimella...
     
  3. RockHQ

    RockHQ 3rd gear

    Norjalaiset osaa tehdä silliä ja öljyä, vaan ei moderneja hälyttimiä.

    T:asensin vielä kuluvan vuoden aikana kokopäivätyönä defa, cobra, gemel yms hälyjä, keskuslukituksia, lisälämppäreitä jne yms. Onneksi en enää.
     
  4. Anonymous

    Anonymous Guest

    Joskus parkkihallissa vierassa ollut Volvo v70 alkoi huutamaan kun avasin VW Boran ovet kaukosaatimella. Piti viela kokeilla uudestaan etta oliko se sattumaa vai vaikuttaako se siihen Volvoon tosiaan. Ovia ei Volvosta silla saatimella saanut auki, mutta halytin laukesi joka kerta.
     
  5. Aako

    Aako 1st gear

    Kauko-ohjaimien uudelleenkoodaus monesti on auttanut noihin ongelmiin
     
  6. Wäiski

    Wäiski Gearhead

    No ei tämä nyt täysin aiheeseen liity, mutta pari kertaa joku nisukka on ruvennut ulvomaan, kun on viereen ajanut täysisylinterisellä käyttökinnerillä. Onko niissä japanialaisissa tosiaankin NIIN ohuet pellit :rotfl:
     
  7. Stone

    Stone 3rd gear

    Meiän Cobra kiljuu kuin tapettava sika aina kun joku muu yrittää samalla parkkiksella kaukolla omaan autoonsa, todella kiusallista, pakko oli ottaa pois päältä.

    Samoin se kerran reagoi ääneen paineeseen kun viereisessä ruudussa pappa mäiskäytti ladansa oviräppänän kiinni riittävällä voimalla. Voidaan sanoa, että toi Cobra hälyttää jos sitä edes katsoo pahasti.

    Miten se kauko uudelleenkoodataan ja paljonko maksaa? Siis paikka olis tiedossa kyllä.
     
  8. Anonymous

    Anonymous Guest

    Yleensä hälyn mukana tulee myös ohjeet avaimien koodaukseen,jos ei ole,niin maahantuojalta/myyjältä saa
     

Kerro tästä muillekin!