Hämähäkki asuu kiekkamittarissa

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja WBBC, 31.5.2005.

 1. Tupis

  Tupis 3rd gear

  Tuo tosiaan matkasi silloin vain eläinkaupasta veljeni luo ja silloin se ei ollut kuin jotain max 30 cm pitkä.
   
 2. Mastodontti

  Mastodontti Gearhead

  Joo, mulle kun tuli yks kaasari racers placen kautta niin himassa keittiön pöydällä avasin paketin niin joku onneks aika pieni hämähäkki sieltä putos kun läppiä käänsi, inhottavaa. Se oli joku puna-valkonen enkä ainakaan oo ikinä nähny sellasta enkä löytäny mistään kuvastakaan sellasta. No se kaveri pääs vessanpöntön kautta tutustumaan suomalaiseen viemäriin.
   
 3. Wesuri

  Wesuri 1st gear

  Pakko mainita tämäkin, nelosen ohjelmistossa näkyi tänään leffa Tappava seitti (Along Came a Spider), heti tuli mieleen kiekkamittari :D .
   
 4. Fargo

  Fargo Gearhead

  mä oon odottanu et yhteen meidän asentajaan alkais kasvaa hämähäkinseittiä, on se niin rivakka kaveri...
   
 5. oldsmoppe

  oldsmoppe 1st gear

  meikällä on tallinoveen ilmestynyt hämähäkki kauniine seitteineen, ihan lukon viereen.

  mitähän lajia se mittarissa oleva lienee? jos verkkoa kutova, niin olisko vaikka araneus diadematus, ristihämis vai onko kenties hyppyhämis vai em. juoksuhämis? jälkimmäiset eivät kudo verkkoja. saattavat elää pitkäänkin ilman ruokaa kuitenkin. entäs jos on tiineenä ja tekee muutaman sata poikasta, eräänä päivänä mittaristoissa vilistelee armeija hämpin poikasia.
   
 6. tonsku78

  tonsku78 Gearhead

  hämyri

  Uusi rakentelusuuntaus, ZOONING :p
   
 7. Rinnewood

  Rinnewood 3rd gear

  Viime syksynä toin talliin kaksi vanhaa Chevyä jotka oli maatunu suomen luonnossa pidemmän aikaa.

  Aloitin projektin painamalla kaksi purkkia raidia toisen auton sivuikkunasta sisään ja auton toisella puolella ollu kaveri alko äänekkäästi noituen steppaileen kauemmaksi..

  Peltikasaan oli majoittunu kokonainen komppania kaiken maailman kahdeksanjalkaisia lihapullia, selkärangattomia lieroja, koiperhosia ja yksi ampiainen jotka joutui lähteen evakkoon ja niitä elukoita parveili tallilla jonkin aikaa..

  Yksi sitkeä vastarintahämppy autoon kuitenki jäi talvehtimaan ku joka kerta ku pani pään oikeasta takaovesta sisään niin sai verkkoa tukkaan...
  :mad:
  Nyt sekin sissi on häipyny jonnekkin niin vois aloittaa pian tekemään autolle jotain... Uusimmas veekasis on vieläpä kuva sivulla 84!
   
 8. Chevy ´53

  Chevy ´53 Gearhead

  Onnea projektille rinnewood, lisäkuvat kiinnostaisi! Kannatan woodie-ideaa!
   
 9. mietmi-3

  mietmi-3 Gearhead

  Kuka vielä väittää ettei autoporukat olisi eläinrakkaita, jos joka toisella jenkkikuskilla on jonkinlainen talkkari autossaan.
   
 10. Bob

  Bob 1st gear

  Thaimaassa kerran matkustin pick-upin kyydissä. Kiipesin lavalle ja istuin penkille joka oli siihen lavalla istuttavaksi tehty. Auto ei ollut vielä lähtenyt liikkeelle. Ihmettelin mikä jalkaa kiipeää, niin vajaa puolimetrinen käärmehän siinä kiemurteli ylös. Pelästyin jo että menee lahkeen sisälle ja ravistelin jalkaa laidan yli. Sinnehän tuo tipahti. Kuski tuli katsomaan ja sanoi että otus on vaaraton.
   
 11. Rinnewood

  Rinnewood 3rd gear

  Tänks!
  Kyllä niitä kuvia on jossain vaiheessa tulossa kun vaan oppii käyttämään tätä nykyajan tikitaaliteknolokiaa..pitäis saada aikaan joku oma kotisivu tai edes kuvasivusto niin voi sitten sinne päivittää projektin etenemistä.
  Chevyn koppa vaatii jokatapauksessa täydellisen kunnostuksen niin ajattelin että miksei tekis samantien woodierodin. Ainoa ropleema vaan että kun keulapellit on niin heikossa hapessa että rottarodiin ne olis ihan mainiot mutta johonkin vimpan päälle hienoon woodieen tarvis etsiä paremmat..
  Toisaalta rottawoodie olis aika omalaatuinen..saahan sitä puutakin vanhennettua..kevyt hiekkapuhallus..lipeäkäsittely..harmaa petsi ja luonto hoitaa loput!
  :rotfl:
   
 12. Rahikainen

  Rahikainen Gearhead

  Varokaa vaan kaikki ettei kohta löydy liito-oravan papanoita jalkatilasta...
   
 13. Tupis

  Tupis 3rd gear

  Ne on hyvä ottaa talteen ja myydä tarvitsevalle. Kilohinnan luulisi olevan sen verran kohdallaan, että sillä voisi rahoittaa sopivasti harrastusta :lol:
   
 14. Tomaso

  Tomaso 3rd gear

  Mutta ei pidä sitten kertoa mistä ne löytyi....
   
 15. Ruumis

  Ruumis 3rd gear

  Kävin tosa kathoo autooni mökillä niin siellä asui mitsun kiekkamittarissa ampiainen!sitten meillä on takapihalla semmonen terceli joka on umpiruosteessa ja notkahtanu... hansikaslokerosta ajattelin menee kahtoon papereita niin hyi helvetti siellä veti rotta siestaa! ihmettelin miten se oli sinne päässy(hansikas lokero oli jääny auki ainaskin 7 vuotta sitte)niin pohjassa oli niin iso reikä että siitä ois mahtunu kissakin!että sillei.
   

Kerro tästä muillekin!