Hämeenlinnan harrasteautotapaaminen

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja Hellrace, 6.5.2014.

  1. JL-

    JL- 3rd gear

    Eilen oli porukkaa ja autoja paikalla melkein parkkipaikan täydeltä, kelit kun suosi. Eli oliko toi eilinen nyt sitten ensimmäinen, joka tapauksessa sama meno/aika tuntuu jatkuvan.
     
    Z(etor)71 tykkää tästä.
  2. 1320

    1320 Gearhead

    Vieläkö tää kokoontuminen on hengissä? Vois joku kerta yrittää ajella paikanpäälle kun ei ole aikaisemmin tullut käytyä (vaikka parina kesänä on pitänytkin jo lähteä käymään :odoops: ).
     
  3. JL-

    JL- 3rd gear

    Kyllä siellä kuulemma nyt tiistaina oli väkeä jonkin verran, itse en tosin ennättänyt paikalle. Eli 11.6. seuraavan kerran varmaan sitten.
     
  4. 1320

    1320 Gearhead

    Tulihan se tämäkin tapahtuma korkattua vihdoin, 2015 kesällä piti alunperin lähteä käymään Impalalla ja toissapäivänä selvisin vasta ekaa kertaa paikalle.:poff:

    Olihan siinä jonkin verran porukkaa vaikka osa valittelikin vähän normaalia pienempää kalustomäärää. Oli kuitenkin kiva katsella sellaisia autoja mitä en ollut ennen nähnyt. Kannatti lähteä kurvailemaan, täytyy poiketa joskus toistekin.

    Tuossa muutama kuva todisteeksi: https://tapahtumakuvia.kuvat.fi/kuvat/Tapahtumat+2019/Cruisings/Hämeenlinna/Harrasteautotapaaminen+13.8.2019/
     
    cdv70, JL-, karia ja 1 muu tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!