"Hätäinen" kytkin

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja DeS, 7.8.2013.

  1. DeS

    DeS Gearhead

    Eli otsikon mukaisesti, kytkintä ei käytännössä pysty luistattamaan yhtään vaan se ottaa heti kiinni. Arvauksia peliin, kytkinlevykään ei ole kovin paljoa ajettu, vanha tosin. Perimätieto kertoo että tuossa on ollut uudesta asti sama vika ja sitä on aikoinaan takuina koitettu korjata, laihahkolla menestyksellä. Autohan on Sunbeam Avenger, jos tämä tieto nyt auttaa mitään... :odroll:
     
  2. Pertti K

    Pertti K Double Gearhead

    Yhdessä uudessa autossa samaa vikaa "korjasivat" ihan merkkikorjaamolla luistattamalla kytkintä. Kyllä se siitä vähän tunnokkaammaksi muuttui, mutta parani vielä kilometrien myötä. Muutaman kymppitonnin jälkeen oli jo ihan ok.
     

Kerro tästä muillekin!