"Hallitus uudistaa autoverotusta" (1.11.2007)

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Tomaso, 1.11.2007.

  1. Putte

    Putte 1st gear

    Siitä ei liene ainakaan harrastajan silmissä suurtakaan epäilystä.
     
  2. RB-440

    RB-440 1st gear

    Onpa noita "vetturi bill-mutureita" siunaantunut jokunen, olis ihan kiva saada niistä pienet EU-palautukset. Ne saakin varmaan heti, kun kun lehmät taas alkaa lenteleen.
     
  3. ajw

    ajw Gearhead

    onkos kukaan bongannut lisää tietoa tästä 2010 mahdollisesti voimaan tulevasta laista?

    http://www.autoliitto.fi/?x1538179=2426889

    lähinnä kiinnostaapi miten noita pa-rekattuja vaneja aletaan verottamaan kun semmoinen olisi varsin käytännöllinen kuuden lapsen ja koiralauman kera! onkos muuten nuo matkailuautovanit pa vai ma rekattuja? tuon em linkin kun lukaisee niin ma:t menisi painon mukaiseen järjestelmään!!! siinä alkaa vanin ajokin olla suhteellisen kallista jos ei ole pa rekattu...
     

Kerro tästä muillekin!