"Hallitus uudistaa autoverotusta" (1.11.2007)

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Tomaso, 1.11.2007.

  1. Jza

    Jza Double Gearhead

    Entäpä isojen perheiden isot autot, joiden kyytiläisistä tulee isona isojen verojen maksajia? Mulla ei ole ainakaan yhtään leppäkylkeä, lauluautoa, eikä mitään muutakaan paskaläjää. Tai oli (mazda), mutta onneks pääsin siitä eroon. Silti pitää olla autolla kokoa sen verran että sinne perhe mahtuu oikeasti sisään ja siihen ei mikään s60 volvo riitä.
     
  2. Putte

    Putte 1st gear

    Autoliitolta toi oli aika odotettua, sehän on harrasteautolijan kannalta munaton järjestö ja muutenkin aika munaton. Enemmän se on herrakerho, johon on hieno kuulua, kun on oikein automies. Jaa niin toi taisi olla sillon 40-50-luvulla noin nykyäänhän lähes kaikki ovat automiehiä. :poff:
     
  3. nakke

    nakke 3rd gear

  4. Ahis

    Ahis Gearhead

    Yhtenäisenä rintamana harrasterekisteriä perustamaan, joopa joo.

    Aika outoa että vastustus tosiaankin löytyy täältä, harrasteautosivustolta. Aika kumma juttu.

    Mun mielestä vanhan herran autot näyttää ehdottomasti parhailta paalattuna.
     
  5. jakulepi

    jakulepi Double Gearhead

    äh, aina sitä monenlaista provoajaa netissä hyörii. Mitäs tommosista :rotfl:
     
  6. Ahis

    Ahis Gearhead

    Silti ne sais paalata... :) Nyt mäkin olen ton uudistuksen puolella, autoliittokin pitää sitä hyvänä että me maksetaan enemmän kuin ennen. Pakko olla hyvä juttu.
     
  7. jusi99

    jusi99 Gearhead



    Taitaapi olla tuo vanha "herra" joku liito-oravan papanoiden keräilijä.
    Parhaalta paalattuna näyttää vanha"herra".
    Harrasterekisterin kerääminen on sitten jo ihan toinen juttu mistä on täälläkin jo kirjoiteltu ja kiistelty mikä on harraste ajoneuvo, sitä sitten jossain muussa topicissa.
     
  8. T&S

    T&S Gearhead

    Ei munattomilla vanhoilla herroilla ole yleensä Autoja
     
  9. Paage

    Paage 1st gear

    ja taast syrjitää

    "vanhat autot romuttamolle".Ei tässä köyhällä opiskelijalla oo varaa ostella uusia autoja.hyvä et saa prkl nytkää kaikki maksut saa maksettuu,Tarpeeks ku nostelee ni sit rupee useammalta maksut maksamatta ja autolla porukka ajelee vaikka verot maksamatta,ainaki ite teen niin :D kyllähä tollasen apinan o helppo nostella veroja ku sehä ajelee kansalaisten maksamalla autolla muuten vaa ja eikä ole rahasta pulaa.Vanhasen tilalle joku joka on nuorempi ja ymmärtää harraste autojen/vanhojen autojen päälle jotai.Vanhane ei osaa mitää muuta ku nenää kaivaa,ja kuha on vaa valtiolla paksu lompakko,muulla ei oo väliä näköjää enää. suoraa sanoen ahneita paskoja! :mad:
     
  10. Putte

    Putte 1st gear

    Ei se harrasteautojen ymmärtäminen ole iästä kiinni. Kyllä niitä on monia vanhempia harrastajia, jotka ei kuitenkaan ole pussihousuja.
     
  11. derwy

    derwy 2nd gear

    Re: ja taast syrjitää

    Olihan sitä jo melkoiset uhkailut, mitä siitä seuraa jos ajaa uudessa seisonnassa olevalla autolla. Ei ole taaskaan tonni kallis raha.
    Ei ole köyhällä varaa rikkoa lakiakaan.
     
  12. Paage

    Paage 1st gear

    Re: ja taast syrjitää


    Nii siin kyl oot oikees et ei köyhällä oo varaa rikkoo lakiakaan se on joo huomattu. :-?
     
  13. Putte

    Putte 1st gear

    Taitaa se veronmaksu tulla halvemmaksi kuin maksaa viisin kertaisia veroja. Raskaassa autossa rangaistus saattaa lähennellä 2.500 ekeä.
     
  14. PauliP

    PauliP 1st gear

    Vanha Herrra, olen pahoillani puolestasi jos kyseessä on oma mielipiteesi.

    Mulla on aina ollu vähän sellainen mielipide tuosta Autoliitosta, että siellä on sellaisia ukkoja jäseninä jotka haaveilevat uuden mersun perään ja toivovat että saisivat joskus itse ostettua ihan uuden sellaisen. Kyllä sitten olisi messevää liimata siihen mersuun Autoliiton tarra. Voi jukra että olisi hienoa. Ja voisi siitä uudesta mersun autoradiosta kuunnella Ensio Itkosen ja kukasenytonkaan radiojuontajan liikennevalistusohjelmia. Ai niin Esko Riihelän.

    Mutta siltikin arvostan jossain määrin noita Autoliiton munattomia touhuja enkä mene jänkyttämään niiden palstoille jotain ihme typeryyksiä.

    Ja Vanhalle Miehelle tiedoksi:

    Itselläni on ollut useita kymmeniä uusia autoja ja ihan tarpeeksi ökyjäkin.

    Siltikin mieluummin ajelen vapaa-ajalla ikivanhalla pojan turboRegalilla tai puolison STW Buickilla, sillä paskalla leppäkyljellä.

    Ja säälin sellaisia ihmisiä jotka osaavat vain haaveilla uudesta autosta. Ja arvostan leppäkylkiä käyttökunnossa pitäviä harrastajia.
     
  15. Ahis

    Ahis Gearhead

    Paljokos muuten nuo henkilömaasturit painaa? Saattaapa nettiautossa olla tarjontaa täs muutaman vuoden sisällä.

    Diesel-vekottimissa tuo tekee laskuista ihan kohtuukokoisia muissakin kuin maastureissa. Onneks saa neljään erään kun maksaa vähän laskutuslisää.
     
  16. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Mikähän siinä on että toi veron nimi on päästövero kun kerran verotetaan omistamisesta :mad: . Miksei sitä voi perkele aikuiset ihmiset sanoa suoraan että kun omistat vanhan paskan ilmastonpilaajan niin valtio kiittää siitä lisäverolla :argue: .
    Tuolla vm teksteissä oli muuten piilotettu lupaus että polttoaineverokin nousee :mad: .
     
  17. Putte

    Putte 1st gear

    Kyllähän sitä kato valtio rahaa tarvii nyt entistäkin enemmän, kun muutamia veroja on poistettu. Käsittääkseni omaisuusveronkin piti poistua, mutta näyttää vaan nousevan. :poff:
     
  18. Taas yksi hyvä syy olla myymättä kuorkiksi rekisteröityä autoa pois....

    Täytyy kait poistaa ahdettu isolohkorodi rekisteristä tommosen paskan takia ja laittaa siihen vielä ilokaasut ja ajella joko punakilvillä tai ilman kilpiä , vittu auto on yli 70vuotta vanha ja osallistunut suomen vapauttamiseen sodan aikana ja vielä koitetaan nylkeä veroa ja käyttömaksua. Saatana HÄVETKÄÄ päättäjät jos ette nyt tajua antaa helpotuksia yli 30 tai vaikka yli 50 vuotta vanhoille autoille niin kuin muissa sivistysmaissa on tehty jo kymmeniä vuosia sitten!!!
     
  19. pete78

    pete78 Gearhead

    kaveri puhuu asiaa!!!!
     
  20. tha022

    tha022 Gearhead

    Joopa joo, eipä hymyilytä.
    2 lapsen, eiku kohta kolmen, perhettä ei mihinkään pikku kinneriiin saa.
    Tuleepa taas turpiin oikeen kunnolla.
    Eikös se ollut edellinen hallitus joka sano et tehkää ihmiset muksuja jotta saadaan verot maksettua. Tais olla jo silloon kiikarissa isojen farkkujen isot verot.
     

Kerro tästä muillekin!