Halpa ja hyvä akkuporakone?

Ketju osiossa 'Työkalut, koneet ja tarvikkeet', aloittaja TopyCa, 16.5.2016.

 1. Inlinee

  Inlinee Gearhead

  Ei kyl, Chebbyist niiko Mopareist saa känsiä.
   
 2. urho3

  urho3 Gearhead

  Dewaltilla löytyy 60v ja 120v akkukoneita ammattilaisille.
   
  Karpov tykkää tästä.
 3. Karpov

  Karpov Gearhead

  Inlinee voi kertoa käyttökokemuksia.


  36v bosch porasta kokemuksia, hyvin jaksaa.
   
 4. urho3

  urho3 Gearhead

  Varmasti hyvä kun tekee reikiä popniiteille ilmaputkiin.
   
  Karpov ja Camino'79 tykkäävät tästä.
 5. Jussi289

  Jussi289 Gearhead

  Korjatkaapa työksenne noita akkuporia vaikka 30v, niin alatte tietään, kuin hankala niitä on arvottaa järjestykseen. Kun laatumerkillä edellistä loistavaa mallia saattaa seurata täys suutari.
  E: tähän väliin. Ja kun on tullu hyvä malli tehtyä, joka myy sit hyvin, niin siitä tehdään ihan identtisen näkönen versio, jossa muuttuu tyypissä yks kirjain ja sisus on täyttä paskaa.

  Ja sit ku käyttäjät arvottaa ihan eri asiat. Jollekin pituus on se määräävä, toiselle paino. Kolmannelle vääntömomentti ja neljäs puuseppä arvostaa vain kierroslukua, et saa siistin reiän puuhun.
   
  Pertti K, Camino'79 ja valpas tykkäävät tästä.
 6. sdfsd

  sdfsd Gearhead

  ne bachon vihreet ruuvimeisselitkin oli ihan jumaluutta, on edelleen. Lopettivat nekin eikä uudemmat ole vakuuttanu
   
 7. sdfsd

  sdfsd Gearhead

  kyllä huonommillakin saa tehtyä mutta monessa kohtaa alkaa vituttaan näin yleisesti jossain vaiheessa. Jo ihan perustyökalujenkin kanssa, Ei tule akkuporaa käytettyä niin paljoa että voisi vertailla mutta veikkaan että pätee niihinkin.

  Joku vuosi käytin ihan bachon perustyökaluja eivätkä kyl vakuuttaneet yhtää, ei kyllä snap-onitkaa ole vakuuttanu niillä pyöreereunasilla hylsyillään, jotain hyviä räikköjä niillä kai on mutta maksaa sit kanssa.
   
  Inlinee tykkää tästä.
 8. sdfsd

  sdfsd Gearhead

  jossain kohtaa alkaa windows 7 miniläppäri intel power saving 1ghz prossulla, puolen megan muistilla ja 50gb kovalevyllä harmittamaan niin ostaa laitteet millä voi selata ODta vaivatta vielä 15-20 vuodenkin päästä. Kyl sillä miniläppärilläkin toki selaa....
   
 9. sdfsd

  sdfsd Gearhead

  ei korjata päivääkään, me ostetaan joku akkupora ja sanotaan että se on absoluuttisesti paras kaikilla mitattavilla suureilla.
   
  Jussi289 tykkää tästä.
 10. valpas

  valpas Gearhead

  Sä et täältä kerkee töihin, me muutkäydään aina välillä testaamassa ostoksiamme, mutta ei mekään oikeesti mitään aikaan saada niillä!?:D
  Akkuporaa kyllä käytän joka päivä, ja monta kertaa. Ne 6 vuotta sitten hankkimani Lidl:in pikkukoneet on vieläkin käyttökelposia pikku hommiin (jos on just ladannu akun), mutta isompiin pitää aina ottaa se Ryobi, ja vitosen akku. Noita akkuporia on mulla varmasti kymmenkunta ympäri hallia, ja poranteriä kans. Aina, kun kätensä ojentaa, se osuu akkukoneeseen.
   
 11. Camino'79

  Camino'79 Gearhead  Juu, tarkotinkin että ei oo pakko mennä täysin ääripäähän. Itellä käsityökaluissa paljon ihan biltsu,motonet,halpahalli työkaluja mitkä toimii ihan täyttäpäätä. Erikoistyökaluissa ja akkukoneissa ei taas ole varaa ostaa paskaa mutta järkeä niidenkin valinnassa voi käyttää.

  Itsellä akkukoneet on makitaa ja niiden puoleen kallistuin kun kaveri työkseen tehny raksahommia niillä jo vuosia ja toimineet täysin ja ovat kuitenkin näistä ns. Ammamerkkeistä sieltä halvemmasta päästä. Ryobi ei esim. Omaan käteen istu ollenkaan kun appiukolla niitä on, ergonomia suorastaan perseestä. Ja toki helpottaa kun pystyy sit kaverilta lainaamaan runkoja jne. Kun on samaa merkkiä.
  Ja tulee noilla sen verran tehtyä että lasken aika ison painoarvon ergonomialle, nyt myöskin "kotikoneeksi" hommasin 10volttisen makitan hiiliharjattoman kun on kalusteasennuksissa ym. Näppärä lyhyen runkonsa puoleen ja sen verran sirolla kahvalla että käy emännänkin kouraan.
   
 12. urho3

  urho3 Gearhead

  Onko sulla hammasharja akkuporakoneessa kiinni jos käytät sitä joka päivä monta kertaa? Otankin seuraavalla lomamatkalle akkukoneen mukaan,hyvä idea.
   
 13. Nikuzai

  Nikuzai Gearhead


  Ymppää vielä vessaharjan siihen akkuporaan hammasharjaksi niin ei tartte ku pyöräyttää hetki ja on koko kita pestynä :poff:
   
 14. Rotten

  Rotten Gearhead

  Mie vuoleskelin vispilän kahvan sopivaksi makitan akkuporakoneeseen! :p Kermavaahtoa jouduin vatkaa!
   
  zuinula ja Nikuzai tykkäävät tästä.
 15. urho3

  urho3 Gearhead

  Joskus löydettiin linikka pysäkiltä muovikassi jossa oli poke filmejä. Muuten hyvä mut yks kohta oli josta ei päästy yli kun Salora jumitti vaikka yritti pikakelauksella mennä yli. Taivuttelin akkukoneeseen tkk kiinnikkeestä adapterin ja sillä jakso kelata huonon kohdan yli.
   
  Rotten ja Nikuzai tykkäävät tästä.
 16. Carpenter

  Carpenter Gearhead

  Mahtoiko siinä kohtaa nauhassa ollut kuitenkin hyvä kohta jota oli katsottu... katsottu ja
  katsottu ja kelattu ties ja mitä ettiistakaisin...
   
 17. f34

  f34 Gearhead

  Mikä on poke filmi?
   
  Rotten tykkää tästä.
 18. urho3

  urho3 Gearhead

  Oisko siinä ollut oikein mitään hyvää kohtaa koko filmissä,en muista enää.
   
 19. Carpenter

  Carpenter Gearhead

  Ihan kaverin puolesta kysyt... ;)
   
 20. f34

  f34 Gearhead

  No täällä murrealueella vieras termi.
  Poke sanaa käytetään portsareista, mutta ihmettelen jos niiden toiminnasta olisi tehty filmejä, tai oikeastaan ihmettelisin vielä enemmän jos joku niitä katselisi, vapaaehtoisesti.
  Sitten google linkit "poke filmi" viittaa pokemon filmeihin, ja sekin ihmetyttää, jos aikamies sahaa niitä edestakaisin akkuporakoneella?
  Mutta onhan sitä olemassa muutakin outoutta, jotkut laittaa hakaneuloja poskestansa läpi. No eihän siinäkään muuta, mutta sitten ne ajattettelevat että se olisi coolia.
   
  Muokattu: 28.7.2019
  Pertti K, Rotten ja Jussi289 tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!