Halpaa rakentelutilaa + koneita + neuvoja +osia

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja tomimk, 25.1.2004.

  1. tomimk

    tomimk 1st gear

    Ajattelin ens kesänä rakentaa hallin ylöjärvelle. Tarjoisin muutamalle autolle lämmintä hellää paikkaa rakentamista varten jossa olisi käytössä autonosturi, Mig, Käsityökalut, pyörösaha, sorvi, tig, painepesuri, yms. Hitsaukseen, sorvaukseen ym. saa apuja pilkkahintaan. Tarkoitus on toimia yritykseni toimitiloissa missä harrastan itsekin autojeni kanssa.

    Tämä on lähinnä tarvekartoituskysely.
     
  2. Nova400

    Nova400 Gearhead

    Kyllähän hyvä ja halpa rakentelutila aina kiinnostaa. Kerrostalotallissa kun tuntuvat työkalut kilisevän naapurin korviin, vaikkei tallissa käviskään... :smile:

    Minne päin Ylöjärveä meinasit rakentaa? Kangasalta tulee hieman matkaa, mutta on sitä pidempiäkin tallireissuja tehty. Millaista vuokraa olet kaavaillut?

    Jukka
     
  3. tomimk

    tomimk 1st gear

    Vuokra on sopimuskysymys. Halvimman tampereen hinnan alle joka tapauksessa mennään. Eli alle 20mummommarkkkaa neliö.
     
  4. Riku123

    Riku123 1st gear

    Mielenkiintoista! Itselläni auto seisoo omassa tallissa Ylöjärvellä, mutta talli on hiukan pieni... Kiinnostusta siis on! Varsinkin jos talli / halli nousee lähelle omaa mökkiä... :cool:
     
  5. weripuo

    weripuo Gearhead

    no ainahan sitä tallille on tarvetta.
    kyllä voisin jopa kiinnostua.
    kerro lisää kun on ajankohtaisempaa.
     
  6. SB

    SB 1st gear

    JEP!! Kyllä kiinnostaa!! Tällä hetkellä ei ole paljolti rakentamisen tarvetta ja kiesi on hyvässä talvisäilössä. Taitaapi vain tuo nykyinen paikka mennä piakkoin myyntiin ja uusi isäntä taitaa pidellä suolasta hintaa. Mihkä päin Ylöjärveä rakentelet tallia? Autoni on nyt Hämeenkyrössä, mutta kotoa on sama matka Ylöjärvelle kuin sinne. Ilmoittele kun, tulee ajankohtaiseksi.
     
  7. Deluxe

    Deluxe Gearhead

    Todella hyva idea!! Ilmoittele miten homma etenee.
     

Kerro tästä muillekin!