Halpis heittokello ?

Ketju osiossa 'Työkalut, koneet ja tarvikkeet', aloittaja Anonymous, 13.4.2005.

 1. Anonymous

  Anonymous Guest

  Olisi tarve halpis/tyydyttävä tasoiselle heittokellolle. Käyttökohde on niinkin vaatimaton kuin poitsun karting-mosan sytkän säätö, siis 2-tahti Raketin sytkäennakon säätö.

  Onko suosituksia jostain merkistä ja sen kauppiaasta ?
   
 2. Selli

  Selli Gearhead

  Jos sattus olee tuttuja töissä jossain koneistamoissa yms joista voisi kysellä niiden vanhoja kelloja.Ite ole meillä mittalaite vastaavana ja meillä on tapana jos jokin mittalaite ei täytä kalibrointi rajoja niin luovutetaan uusiokäyttöön työntekijöille autotalleihin yms.Nimittäin tuo kyseinen toleranssi mitä mitta saa heittää on todella pieni.Silloin vielä ks mitta kelpaa vuosiksi autotalliin.
  En sitten tiedän tuosta tarpeesta tarviiko olla ihan tonnilleen tarkka kello?
   
 3. Anonymous

  Anonymous Guest

  No ei tartte olla tonnilleen oikea kello. Muutaman satkun tarkkuus on oikein jees.

  Käytännössä noissa vehkeissä kympit on merkitseviä, 0.05 on hyvä juttu ja siiitä eteenpäin homma on hifistelyä.
  Käytöstä poistettu ja täysin palvellut heittokello olisi oikein hieno ratkaisu.

  Niin, siis suosituksia ja tarjouksia kuunnellaan ?
   
 4. mietmi-3

  mietmi-3 Gearhead

  Miten olis joku kirppari jossa myydään työkaluja. Made in usssr vehkeet on varmasti riittävän tarkkoja sulle. Näissä Svapeissa on yleensä kaiken romun myyjiä joilla on tätä venäläistä ylijäämä tavaraa. Ittellä kaksi Virosta ostettua kelloa.
   
 5. amalo

  amalo Gearhead

 6. RockHQ

  RockHQ 3rd gear

  Mä ostin ton kellon RP:ltä, made in kiina tai jotain. Taulu on 0.001" jaolla, ei siis metrisenä. Vertasin sitä toiseen, metriseen kelloon eikä niissä mainittavaa heittoa ollut. Kokonaisuutena ihan ok peli, ei paras eikä tarkin muttei kalleinkaan. Magneettijalka on riittävän tukeva kunhan sen saa suoraan rautaan kiinni
   
 7. makke

  makke 1st gear

  Venaas Jari kun tulee eka vähän isompi rompetori, niin siellä tasan varmaan on taas paikalla joku joka kauppaa noita venäjältä tuotuja työstökonetarvikkeita ja mittalaitteita. Venäläinen kello on ihan tarkka ja laadukas, varmasti ajaa asiansa ja on aikas halpakin.
   
 8. pas2

  pas2 Gearhead

  Kelpaako käytöstä poistettu yli 0,01 mm heittävä mittakello? Magneettijalkaa ei ole, noita kelloja tulee sillontällön.
   
 9. Anonymous

  Anonymous Guest

  PAS2: Kyllä se voisi riittää tähän juttuun.

  Magneettijalka on tarpeeton täys-alsa mosan kanssa ja mosan kiinnityskin on magnesiumia :cool: (Tähän pitää pyrkiä myös omassa jenkkivehkeessä)
  br;
  /jarit
   
 10. RAIVO

  RAIVO Gearhead

  Mullakin on kans toi kiinan kapistus. Kyllä siitä heti näki miksi hinta oli halpa, mutta kyllä tollakin pärjää. Magneetti sais olla tehokkaampi, toi pitää saada seisoon melkein suorassa, muuten keikahtaa.
   
 11. Mopar

  Mopar Gearhead

  Farmilaite lempäälässä. Heitto kello 18€ ja jalka 30€. Mikrometritkin löytyy sieltä 0-25mm 15€, 25-50mm 16€, 50-75mm 20€ ja 75-100mm 23€.
   

Kerro tästä muillekin!