halpiskompura

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Christoffer, 10.9.2003.

  1. Christoffer

    Christoffer Gearhead

    Juu tulipa ostettua kompura.Tietysti pihinä ja persaukisenä tuli ostettua se halvin mitä maa päällään kantaa eli Gernin 25litran pikku pörisijä huikeaan 99 hintaan.

    Elikkäs tuli kapistus kasattua ja puskettua pistorasian tuntumaan ja sursursurpörpörpörpörpörpörr tsih toimii! meikäpoika tyytyväisenä ihastelee vekotinta ja eikä tajua pientä sihinää taustalta mutta onneksi valppaat tallikärpäset huomaavat rupeavat kyselemään ja katselemaan -> säiliö vuotaa hitsaussaumasta!! hmmm nooh huomenna kompura kartano datsunin lootaan ja kauppaan takaisin...

    Eli sitä saa mitä tilaa...
     
  2. deeäxä

    deeäxä Gearhead

    you get what you paid for. :smile:
     
  3. Capri26i

    Capri26i 1st gear

    siinä taas näkyy miten koeponnistettuja ja testattuja nuo tosiaan on, vaikka mitä väitetään monissa halpavehkeissä. kyllähän kaikkien joku syyni pitää läpästä että saa edes myydä. tietysti vaan yks tarkastettu ja se sattu olee hyvä..
    gernillä on onneks aika hyvät takuut yleensä.
     
  4. pas2

    pas2 Gearhead

    Voehan tuo hyvinnii olla koeponnistettu, ei oo vaan pistetty romuks :smile:
     
  5. Duster

    Duster 1st gear

    Ei oo halvin.
    Mulla makso 89e 2hp/25l eikä ole vielä silmille poksahtanut.

    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: Duster 2003-09-11 14:49 ]</font>
     
  6. Christoffer

    Christoffer Gearhead

    [​IMG]
    prkl..

    no ei kai..juu toisen kävin hakemassa liikkestä ja se ainakin näytti/kuulosti ehjältä.Mitenkäs on pelittänyt??kuinkas äkkiä loppuu ilma jos jotain härveliä käyttää??
     
  7. Lassi

    Lassi Gearhead

    Mistä ostit?

    Pystyykö teemään muutakin kuin hiekkapuhaltamaan ja maalaamaan?
     
  8. pannupää

    pannupää Gearhead

    no tuo ei ainakaan poksu silmille, vuotava pönttö hakkaa minkä tahansa varoventtiilin..
     
  9. Tero_S

    Tero_S Gearhead

    Pystyykö noin pienellä kompuralla muka hiekkapuhaltamaan? Eiköhän siihen tarvita lähemmäs kuution (m^3/min) kone ettei kokoajan tarvi odotella säiliön täyttymistä.
     
  10. Duster

    Duster 1st gear

    Tuon 89e kompura on Tuurin kyläkaupasta. No eihän näillä pienillä kummasia koneita pyöritä, mut saapahan ainakin maalata ruiskulla ja renkaisiin ilmaa.
    Vähän väliä tuo kyllä huutaa, mutta jos sais vähän isomman säiliön.
     
  11. Anonymous

    Anonymous Guest

    Valitettavasti italialaiset ovat sekaantuneet näihin paineilma-, hydrauliikka-, ja polttoainetsydeemeihin. Miksikö? Koska tekevät kaikkein halvimmalla ja huonoiten. Italialaiset tuotteethan ovat kuuluisia siitä, että ne poksahtavat silmille säännöllisesti. Mielummin ostaisin samaan hintaan vaikka neuvostoliittolaisen kompuran, mutta niitä ei enää saa.
     
  12. blazoffer

    blazoffer 3rd gear

    Jaa.

    Meillä on duunissa ollut nyt 8 vuotta jokapäiväisessä käytössä - renkaiden ilmanpaine, painetyökalut myös 3/4" pulttipyssy, hiekkapuhallus, paineilma ym. - 150 litranen 3-vaihe ABAC, joka on hankittu halvimmasta mahd.paikasta = Biltsusta.

    Kompura on ollut lähes kokoajan virta päällä, öljyjä ei vielä ole vaihdettu eikä hihnojakaan kiristetty. Vikaa ei ole vielä ilmennyt. Ilmeisesti laitteemme on poikkeus vrt. yllä nimettömän kuittaus.
     
  13. Anonymous

    Anonymous Guest

    V-kompura "Mec-Air". Moottorin laakerikilven pinnapulttien tassut murtuivat heti uutena. Osa vaihdettiin ja nyt alkaa tassuja olla taas poikki. -sama
     
  14. Tero_S

    Tero_S Gearhead

    Mä korjasin myös yhtä halpaa kompuraa, olikohan strong line. Olivat ilmeisesti kustannuksia karsiakseen pistäneet kannen kiinni vain kahdella pultilla. No, tietäähän sen ettei se pitkään kestä. Lohkossa ja kannessa oli paikka myös niille puuttuville kahdelle pultille, tosin ne oli jätetty kierteyttämättä. Ei ollut paha homma korjata mutta ketutti tehdä töitä joka olisi jo valmistajan pitänyt tehdä.
     

Kerro tästä muillekin!