Halutaan "vuokrata" Ford pick up

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Ford Freak Club of Finland ry', aloittaja hiiru, 21.4.2008.

  1. hiiru

    hiiru 1st gear

    Hei!

    Olemme menossa mieheni kanssa naimisiin 5.7.2008. Häät järjestetään Espoossa. Tuleva sulhoni on aivan hullaantunut vanhoihin Ford pick upeihin ja ajattelin yllättää hänet järjestämällä kyydin kirkosta juhlapaikalle tällaisella autolla. Matkaa kirkolta juhlapaikalle on n. 200m, joten pitkästä matkasta ei ole kyse.

    En oikein tiedä, mistä lähteä tällaisia autoja lainaan kyselemään, joten jos osaatte vinkata jonkun paikan, niin olisin kiitollinen. :) Myös jos teiltä löytyy tällainen vuosimallia 48-55 oleva F100 tai F150 ja haluaisitte heittää mukavan hääkeikan ja ansaita vähän rahaa, niin ottakaas yhteyttä.

    Minut tavoittaa parhaiten sähköpostin kautta: kisu2000@hotmail.com

    P.S. Jos joku nyt tunnistaa tulevan sulhon tästä, niin älkää kiltit juorutko. ;)
     
  2. weard_racing

    weard_racing 1st gear

    Kai oot ottanu selvää että urho ite ei lue OD:ta?
     
  3. Hollow Head

    Hollow Head Gearhead

    Vaikka noita kyseisten vuosimallien Pick Upeja onkin useita suomessa, niin jäsenrekisteriin ilmoitettujen tietojen mukaan ainoa kerholaisen omistuksesa oleva '56 F-100 löytyy Kouvolasta. '60 mallinen löytyy Lopelta.
    '55 F-600 kuorma-auto löytyisi Porvoosta, mutta se taitaa olla hieman järeä tuohon tarkoitukseen. Se tosin on pirun siisti ja MR-kilpinen....
    Onnea etsintään...

    8)
     

Kerro tästä muillekin!