Haponkestävän ja messingin liittäminen?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja 4d sedan, 26.6.2011.

  1. 4d sedan

    4d sedan Double Gearhead

    Haponkestävästä väkästelin paisuntasäiliön diisseliin ja ongelmana olis messinkisen korkinpaikan liittäminen tuohon pönttöön. Onko tinaaminen luotettava vaihtoehto vai millä pitäis liitos tehdä? Jotenkin epäilyttää että tina ei pysy tuossa HKT:ssa vai kuinka on? Messinkiinhän tina puree mainiosti, sillainhan ne syylärit on alkujaan tehtykin... Testaamallahan se selviää mutta ajattelin ajatella ääneen josko jollain on kokemusta?
     
  2. Mikkis

    Mikkis Double Gearhead

    Mites tuon hopea/messingin kanssa juottaminen? Se ainakin jonkun verran hyvin tarraa haponkestäviin putkiin.
     
  3. Frösä

    Frösä 2nd gear

    Ei HST-messinki kokemusta, mutta ammattikoulussa juotettii messinkilevy normi mustaan levyyn hopealla. Tiiä sitte toimisko HST-messinki..
     
  4. 4d sedan

    4d sedan Double Gearhead

    Jos kerta hopeella saa messingin liittettyä mustaan niin uskoisin että se on se vastaus. Hopee ottaa kyllä haponkestävään, sitä vaan pelkäsin ettei vaadittava lämpötilä ole liian korkea messingille, ilmeisesti ei?

    Täytyy huomenna testailla siitä samasta vanhasta syyläristä sahatulla palalla ja happosella pellipalalla tota hopeejuotosta.
    Kiitti vinkeistä.
     
  5. VooDoo

    VooDoo Gearhead

    hopea on oikea aine tohon. Tai sitten hopeatina (mikä käy myös kiinni rst/hst)

    Osta hopeeta, sitä saa semmosia puikkoja missä juoksute lisäaineen pinnassa keltasena päälysteenä. Todella helppoja käyttää. Jos pinnat puhtaat niin slurps ja siel o.
     
  6. 4d sedan

    4d sedan Double Gearhead

    Hienosti meni hopeella nippuun ja tuli siisti jälki näin amatööriltäkin....
     
  7. Rässi66

    Rässi66 3rd gear

    .jpgs or it didn´t happen.
     
  8. VooDoo

    VooDoo Gearhead

    hopee on kyl monen nipan ja muun juottamiseenkin helvetin hyvä aine, sopiva lämpö niin menee kun kusi hankeen ja imetyy saumaan. Välykset kun on sopivan tiukat niin priimaa tahtoo tulla.
     
  9. 4d sedan

    4d sedan Double Gearhead

    [​IMG]



    Messinkiosa naamioitu jo rst-tuningmaalilla.
     

Kerro tästä muillekin!